Login
Register
startmenuen

Interessant information om din bils liv

Har du nogensinde tænkt på kvaliteten af ​​de tjenester, du bruger til din bil? Om hvilke detaljer køber du? Hvordan vasker du bilen? I denne artikel finder du svar på disse og andre spørgsmål!

Hvilke tjenester bruger du oftest? Det er sikkert bilvask, der renser sin salon. Ved du hvordan du vasker din bil? Hvilke kemiske stoffer behandles det? Der er flere typer bilvask: manuel, automatisk og ikke-kontakt. Automatisk vask er den billigste og "uhøflige" mulighed for bilen. Det er en linje med børster og vand. I versionen med manuel vask skylles vaskerlaget manuelt din bil ved hjælp af en auto shampoo og skylles derefter med en vandforsyning under tryk. Vaskefri vask vasker bilen ved hjælp af aggressiv kemi. Det kan beskadige nogle kromdele, men det vil ikke beskadige bilens lakering. Denne meget kemi anvendes på din bil ved hjælp af en skumgenerator og løser al snavs på bilens krop.

De tjenester, som du bruger mindst ofte - bilservice. Bilen er en ret kompliceret teknologi, så i tilfælde hvor din bil er gået ned, har du brug for hjælp fra en specialist. Og tror du, at specialisten er den du har vendt? Vil du bede ham om et certifikat om tilgængeligheden af ​​denne specialitet? Derfor anbefales det kun at kontakte en officiel service. De beskæftiger højt kvalificerede specialister, der er blevet uddannet til kun at arbejde med dette mærke af bil, og de ved alt om det! Alle tredjepartstjenester giver dig ikke garanti for, at bilen repareres professionelt.

Pas på! Og ikke behandle din bil dårligt! Det er bedre at behandle ham med særlig opmærksomhed, og han svarer dig på samme måde!)