Login
Register
startmenuen

Hovedbolte fra vores butik

Skruerne er specielt nødvendige for at fastgøre en enhed eller for at understøtte en pakning. Blandt fordelene ved metalskruerne finder vi robusthed, ledningsevne, samt varme- og koldmotstand garanteret af dette materiale. Da blokkenes hoved er under særlig ekstreme forhold, skal de respektive skruer være ekspansionsskruer. Materialet skal kunne ekspandere uden at bryde eller have konsekvenserne af slid, før det skyldes. Derfor anvendes stål eller forskellige legeringer oftest. Hvad der gør hovedskruen forskellig fra mange andre er dens form.

For at ekspandere, når det kommer i kontakt med varme, skal skruen skabe plads til sig selv uden behov for cylinderen, ellers kan der opstå tab. Den har et fast hoved, der er designet til at dække indsatsen helt. Dens nederste del skal på den anden side altid være dækket af en pakning. Her er den korte tråd, som fører til hovedet. Resten af ​​hendes krop bliver tyndere, når den går ind i interiøret. Derfor er der ingen ledig plads mellem skruen og blokhovedet, når komponenterne ikke opvarmes. Således, når opvarmet, strækker vinens krop og dækker hele området uden at bryde, når det er trykket. Når motoren er slukket, vender skruen tilbage til sin oprindelige form og bliver derfor tynd igen. Som du kan se, skal hovedskruen modstå drastiske temperaturændringer. Kun på denne måde kan pakningen fungere godt og derfor den perfekte regelmæssighed af forbrændingsprocessen.

Når du beslutter dig for at udskifte blokhovedet, skal du konsultere betjeningsvejledningen. Det er meget vigtigt, at det rum, der er nødvendigt for at tillade udvinding af vin er tilstrækkeligt. Uanset hvilket mærke du er interesseret i, vil du finde reservedele af fremragende kvalitet (f.eks. Oscillerende støtte, rally, vindusvisker, tændspole osv.) Til en meget overkommelig pris.

yderligere