Login
Register
startmenuen

Cibulkova har til formål at vende tilbage på Wimbledon

Startside Pro spil Nyheder
Cibulkova har til formål at vende tilbage på Wimbledon
Fredag ​​12 juni, 2015 / af Matt CRONIN
TAGS: Dominika CibulkovaPrint

Den slovakiske kan spille Aegon International i to uger. (AP Photo)
Den slovakiske kan spille Aegon International i to uger. (AP Photo)
Dominika Cibulkova, der har været sat ud af spillet siden begyndelsen af ​​februar og blev opereret på hendes hæl i marts siger, det er sandsynligt, at hun vil spille Wimbledon, og kan også spille en tune-up turnering i Eastbourne.

"I denne uge er jeg virkelig arbejder hårdt. Det er virkelig hård, jeg har omkring fem sessioner per dag. [My] fod klarer fint, det er vigtigst, "Cibulkova sagde på sin hjemmeside.

"Det er svært at sige, men vi logget ud af en anden turnering i Birmingham. Jeg ønskede to ugers fuld uddannelse for at gå til turneringen med gode følelser, der har to svære uger af praksis, og [min] ben [er] det godt. "

Den slovakiske nåede Australian Open 2014 endelig, men blev såret meget af den anden halvdel af sidste år. Den tidligere WTA No. 10 er i øjeblikket rangeret No. 49, og begyndte sin comeback ved at træne på andre overflader end græs.

"Jeg startede sent på græs, fordi jeg ikke har spillet i to og en halv måned, og i første omgang jeg ønskede at komme tilbage den gode følelse, rytme og timing," sagde hun. "On græs det ville være mere vanskeligt, da der ikke er så mange stævner. Jeg ønsker at finde min rytme og så vil vi tilpasse sig de græsbaner. "