Login
Register
startmenuen

Ultimate Guide til Laminatgulv

På trods af deres kritikere, er laminatgulve hurtigt ved at blive en af ​​de mest populære gulvbelægning valg i forbrugermarkedet. De er ofte billigere end hårdttræ, sten eller fliser, men i folkemunde af laminater er ikke alt om omkostningerne. Laminatgulve kan replikere træsorter, der normalt ville være for skrøbelig til hverdagsbrug.
Disse gulve har en træ-korn udseende og planker, der har samme størrelse og form som træ gulv planker, så de er et overbevisende alternativ til hårdttræ. Oven i det, kan de vare meget længere end selv robuste træsorter kan. Fordi laminatgulve få deres designs fra fotografiske billeder snarere end et fysisk lag af træ, kan folk vælge udseendet af ethvert træ, de ønsker, uden at bekymre sig om holdbarhed eller pris.
Laminatgulve blev udviklet i Sverige i 1980'erne, og det er kommet langt siden da. High-end laminater tilbyder en tekstureret udseende, så finish ser realistisk fra op tæt og langvejs fra. Originale laminater ikke har disse finish og har tendens til at se mere realistisk på afstand. Laminatgulve kan replikere mange typer af træ, herunder alle farver af eg, brasiliansk kirsebær, mahogni, valnød, kastanie, hickory, ahorn, ask og fyr, for blot at nævne nogle få. For folk, der ønsker udseendet af mere end en overflade i deres hjem, kan laminater også efterligne sten.
Alle disse træk gør laminatgulve et attraktivt valg for folk, der ønsker eksotiske og autentiske udseende i deres hjem. I denne artikel vil vi undersøge, hvad der går til at gøre laminatgulve og hvorfor deres designs er så realistisk. Vi vil også give dig nogle tips til rengøring og vedligeholdelse af laminater.