Login
Register
startmenuen

Typer af Search Engine succesfaktorer

Der er tre store grupper er omfattet af søgemaskine Lands periodiske system SEO succesfaktorer:

On-The-Page SEO
Off-The-Page SEO
Overtrædelser
Inden for hver gruppe er undergrupper, som hver kapitel i denne SEO guide vil forklare. Disse undergrupper indeholder en eller flere individuelle SEO faktorer med en bestemt vægt eller betydning.

Overtrædelser, mens en gruppe for sig selv, vises under gruppen og undergruppe, som de er tilknyttet.
De to bogstaver akronymer du ser på diagrammet ovenfor? Det er vores spil på det periodiske system af elementer og brevet repræsentationer eller symbol, for hvert element. Du kan have haft til at huske på, at symbolet for guld var Au, eller at jern s var Fe.

I det periodiske system SEO, har vi forsøgt at gøre det lidt mere intuitiv. Det første bogstav i hver "SEO element" kommer fra undergruppen, at det er i, og det andet bogstav står for den enkelte faktor.

SEO Faktorer Arbejde i kombination
Ingen enkelt SEO faktor vil garantere placering på søgemaskinerne. Have en stor HTML titel vil ikke hjælpe, hvis en side har indhold lav kvalitet. Har mange links vil ikke hjælpe, hvis de alle er lav i kvalitet. Har en række positive faktorer kan øge odds for succes, mens tilstedeværelsen af ​​negative faktorer kan forværre disse odds.

On-The-Side succesfaktorer
On-The-Side søgning ranking faktorer er dem, der er næsten helt inden for forlagets egen kontrol. Hvilken type indhold kan du udgive? Er du leverer vigtige HTML spor, der hjælper søgemaskiner (og brugere) bestemmer relevans? Hvordan dit websted arkitektur hjælp eller hindre søgemaskiner?

Off-The-Side succesfaktorer
Off-The-Side ranking faktorer er dem, udgivere ikke direkte styrer. Søgemaskiner bruger disse, fordi de lærte tidligt, at forlade sig på udgiverens-kontrollerede signaler alene ikke altid giver de bedste resultater. For eksempel kan nogle udgivere forsøge at gøre sig synes mere relevant, end de er i virkeligheden.

Med milliarder af websider til at sortere igennem, ser kun på "On-The-Side" spor er ikke nok. Flere signaler er nødvendige for at returnere de bedste sider for en bestemt søgning.

SEO Overtrædelser & Rangliste Sanktioner
Tag ikke fejl; søgemaskiner vil have folk til at udføre SEO, fordi det kan hjælpe med at forbedre deres søgeresultater. Søgemaskiner yde hjælp i form af retningslinjer, blogindlæg og videoer til at fremme specifikke SEO teknikker.

Men der er nogle teknikker, som søgemaskinerne skønner "spam" eller "black hat", der kan resultere i dine sider, der modtager en rangordning straf eller, endnu værre, bliver forbudt fra søgemaskinerne helt.

Krænkelser er generelt taktik betød at vildlede eller manipulere en søgemaskine forståelse af et websted sande relevans og autoritet.