Login
Register
startmenuen

Hvor Diesel Motorer Work

En af de mest populære HowStuffWorks artikler er Hvordan bilmotorer Arbejde, hvilket forklarer de grundlæggende principper bag forbrændingsmotorer, diskuterer fire-takts cyklus, og taler om alle de delsystemer, der hjælper din bils motor til at gøre sit arbejde. I lang tid efter vi offentliggjorde denne artikel, en af ​​de mest almindelige spørgsmål (og en af ​​de hyppigste forslagene i forslaget boks) var, "Hvad er forskellen mellem en benzin og en dieselmotor?"
Diesels historie faktisk begynder med opfindelsen af ​​benzinmotoren. Nikolaus August Otto havde opfundet og patenteret benzinmotor med 1876. Denne opfindelse brugt fire-takts forbrændingsmotor princippet også kendt som "Otto Cycle", og det er den grundlæggende forudsætning for de fleste bilmotorer dag. I sin tidlige fase, benzinmotor var ikke meget effektiv, og andre store metoder til transport såsom dampmaskinen klarede sig dårligt som godt. Kun omkring 10 procent af brændstof, der anvendes i disse typer af motorer faktisk flyttede et køretøj. Resten af ​​brændstoffet simpelthen produceret ubrugelige varme.
Hvor Diesel Motorer Work

http://www.megaparts.eu/en/products/auto-parts/transmission-and-support-system/automatic-transmission
Rudolf Diesel, opfinder af dieselmotoren.
Hulton Arkiv / Getty Images
I 1878 blev Rudolf Diesel deltage i Polytechnic High School Tyskland (svarende til en ingeniørhøjskole), da han hørte om den lave effektivitet i benzin og dampmaskiner. Denne foruroligende oplysninger inspirerede ham til at skabe en motor med en højere effektivitet, og han viet meget af sin tid på at udvikle en "Forbrænding Power Engine." Ved 1892 Diesel havde opnået et patent for hvad vi nu kalder dieselmotoren.
Hvis dieselmotorer er så effektiv, hvorfor vi ikke bruge dem oftere? Du kan se ordene "dieselmotor", og tænker på store, heftig fragt lastbiler udgyder ud sort, sodet røg og skabe en høj skramlende støj. Denne negative billede af diesel lastbiler og motorer har gjort diesel mindre attraktivt for tilfældige bilister i USA - selvom diesel er fantastisk til at trække store forsendelser over lange afstande, det har ikke været det bedste valg for hverdagens pendlere. Dette er begyndt at ændre sig, men som folk bliver bedre dieselmotoren for at gøre det renere og mindre støjende.
Hvis du ikke allerede har gjort det, vil du sandsynligvis ønsker at læse Hvordan bilmotorer arbejde først, for at få en fornemmelse for det grundlæggende i forbrændingsmotorer. Men skynd dig tilbage - i denne artikel, vi låse hemmeligheder dieselmotoren og lære om nogle nye fremskridt.