Login
Register
startmenuen

Hvor Manuel Transmissions Arbejde

Hvis du kører en stick-shift bil, så du kan have flere spørgsmål flydende i dit hoved.

Hvordan sjove "H" mønster, jeg flytter denne omskifterknappen igennem har nogen relation til gearene inde i transmissionen? Hvad bevæger sig inde i transmissionen, når jeg flytter skifteren?
Når jeg rod op og høre, at forfærdelige slibning lyd, hvad der rent faktisk slibning? Hvad ville der ske, hvis jeg skulle et uheld skifte til bakgear, mens jeg hurtigere ned på motorvejen? Ville hele transmissionen eksplodere?

I denne artikel vil vi besvare alle disse spørgsmål og mere som vi udforske det indre af en manuel gearkasse.

Biler har brug transmissioner på grund af de fysiske forhold i benzinmotor. Først enhver motor har en redline - højst rpm værdi over hvor motoren ikke kan gå uden at eksplodere. For det andet, hvis du har læst How Hestekræfter Works, så ved du, at motorer har smalle rpm intervaller, hvor hestekræfter og drejningsmoment er på deres højeste. For eksempel kan en motor producerer sin maksimale hestekræfter ved 5.500 omdrejninger i minuttet. Transmissionen tillader udvekslingsforholdet mellem motoren og de trækkende hjul til at ændre som bilen hastigheder op og bremser. Du skifte gear, så motoren kan holde sig under den redline og nær rpm-båndet af sine bedste præstationer.

http://www.megaparts.eu/en/products/auto-parts/transmission-and-support-system/manual-transmission

Ideelt set ville transmissionen være så fleksibel i sine forhold, at motoren altid kunne køre på sit single, bedste ydeevne rpm værdi. Det er tanken bag trinløs transmission (CVT).