Login
Register
startmenuen

Bil Antenner

Forvirret af hvilken erstatning antenne du behøver til din Sirius Satellite Radio?

Magnetiske kat antenner er en skrøbelig race af nature.Their levetid kan blive væsentligt forkortet visse ting som hvor antennekablet er løb, hvor antennen kommer ud af bilen, og hvor på bilen den faktisk magneten er placeret. Ved at gøre, at du ikke installerer kabel med skarpe bøjninger eller på et sted, hvor en dør / vindue / soltag kan klemme kablet det vil sørge for du får alle de år ud af det du kan.

Hvis du finder dig selv i et dilemma behøver en antenne Jeg tilbyder disse enkle forslag og tips:

    Dot Micro bilantenne Denne model er branchens standard. Den har en lav slank profil, holde det så langt væk fra vind og regn som muligt, og samtidig give dig en 360 grader udsyn til himlen. Det har en højere gevinst end alle andre antenner, som udmønter sig i bedre signal, hvilket gør dette til den mest omkostningseffektive valg af alle antenner.

HVIS DU HAR en semi-RIG eller lastbil SE HER!

    Sirius Truck Antenne Hvis du er på udkig efter en Heavy Duty antenne bygget til livet på landevejen så er antennen for dig. Den er udstyret med en tunge stål monteringsbeslag, Flere monteringsmuligheder, herunder spejl mount, klap montere, luft dæmning skjold montere osv gør dette det mest eftertragtede antenne på vejen. Ved at få antennen væk fra forhindringer giver dig det bedst mulige signal og giver dig mulighed for at få et satellitsignal, hvor andre antenner ikke ville. Hvis du har en Semi eller Truck dette er antennen for dig!

HVIS din antenne ikke har en lille rund FORBINDELSE ELLER det har to BOX TILSLUTNINGER SE HER:

Ældre radioer featured en dobbelt antenne-forbindelse. En for terrestrisk signal og en for direkte satellitsignal. Hvis din radio har to stik til antenne end denne adapter er, hvad du leder efter:

    Dual Antenne Adapter Denne adapter giver dig en enkelt runde forbindelse for at kunne bruge nogen af ​​de andre antenner, der er anført ovenfor. Det tager de to box tilslutninger du har i øjeblikket, og omdanner dem til en enkelt runde stik, hvor du kan placere en nyere stil antenne.