Login
Register
startmenuen

Fem Interviewing Dress tips til kvinder

Dit CV er imponerende, har du praktiseret dine svar på alle mulige spørgsmål intervieweren kan spørge, og du har den perfekte kombination af erfaring og kvalifikationer til jobbet - jobbet er dit, right? Ikke nødvendigvis. Du kan sabotere selv enestående jobmuligheder ved at gøre et dårligt første indtryk på grund af en tøj eller grooming fejltrin. Følg fem grundlæggende retningslinjer for at sikre, at du præsentere en professionel, kompetent billede til din samtale.


Kjole til succes

For en indledende ansættelsessamtale, klæde professionelt. Den gamle kliché, "kjole til succes" stadig gælder for ansættelsessamtaler, især for yngre jobsøgende. Fejle på siden af ​​konservative, traditionelle påklædning og dressing op i stedet for dressing ned. For kvinder, betyder det en mørke-eller neutral-farvet kulør, en skræddersyet, elegant bluse og matchende, mid-hæl pumper. En skræddersyet kjole toppet med en simpel jakke er også acceptabelt. Classy pantsuits er bredt accepteret i større amerikanske byer; i tvivlstilfælde, skal du vælge en kjole eller nederdel over bukser.
Et interview er ikke en social begivenhed

Du er ikke at gå ud clubbing. I stedet du ønsker at formidle et billede af professionalisme, modenhed og god dømmekraft. Din yndlings lille sorte kjole kan se rigtig varmt på dansegulvet, men det er ikke det budskab at sende til en potentiel arbejdsgiver. Din påklædning skal angive, at du er seriøs omkring det job, som du anvender, har nok dom for at undgå at præsentere dig selv som en part pige og kunne let passer ind i en professionel arbejdsplads. Dit mål: at skille sig ud for dine faglige legitimationsoplysninger og tillid, ikke dine tøj valg.

Tilbehør, hår og makeup

En anden kliché giver apt råd, når man overvejer din samtale grooming og tilbehør valg - "mindre er mere." En unfussy, kontrolleret frisure, en eller to simple smykker stykker, såsom et ur og vielsesring, og underspillet makeup er de bedste måder at tilbehør til din samtale outfit. Dit tilbehør bør supplere dit tøj, ikke overvælde den. Det gælder duft samt - duft skal være subtile, hvis den er slidt overhovedet, for at undgå at fornærme nogen eller forårsager lidelse til dem med kemisk overfølsomhed.
Industry Standard

Nogle virksomheder tillader deres ansatte til at klæde sig afslappet eller vise deres personlige stil, især i de kreative fag, software udvikling og rekreation-fokuserede karriere felter. På trods af den herskende virksomhedskultur, kjole til din første samtale i traditionel, professionelt business påklædning. Den eneste undtagelse er, når en interviewer indikerer måske dig "klæde ned" til din samtale. Selv i dette tilfælde, fejle på siden af ​​konservative valg - skræddersyede bukser, enkle bluse og lave hæle pumper i stedet for jeans og dine foretrukne T-shirt. Når du bliver ansat, kan du tilpasse dit tøj valg til at passe kontoret normer.
Hvad der skal undgås

En skræddersyet jakkesæt eller business kjole og jakke kan formidle det rette indtryk til en interviewer, men iført den forkerte ting kan have den modsatte effekt. For de første interviews, bør kvinder altid lade visse beklædningsgenstande i deres skabe. Jeans, cargo bukser og shorts er klare ikke-startere, som er t-shirts eller sweatshirts. Må ikke bære sneakers, flip-flops eller støvler. Og noget, der viser hud er det forkerte valg - viser din mellemgulv, nøgne ryg eller skuldre, eller for meget ben eller spaltning er alle tabu i et professionelt interview indstilling. Som for tilbehør, ikke bære hatte, tung makeup, vilde frisurer eller distraherende smykker, og holde piercinger og tatoveringer, der er omfattet.

yderligere