Login
Register
startmenuen

Rejser Dagbog: Dubai City Tour

Da jeg kan lide at være i stand til at turnere rundt steder i mit eget tempo, jeg reserveret en privat byrundtur til min mor og jeg med jeg kan flyve Travel. Som lovet, jeg deler med jer stumper og stykker af turen, så du kan opleve det sammen med mig.

Vores tur startede ved 09:00, med vores private vejledning optagning os fra vores hotel. Vi var planlagt at tjekke en lang række steder som Jumeirah-moskeen, Dubai Diera Creek, Dubai Museum Guld Souq, Al Bastakiya, Burj Al Arab, Atlantis The Palm og mange flere.

Første stop var en hurtig foto op uden den meget fotograferet moské i Dubai, Jumeirah-moskeen. Vores tour ikke omfatter en dybtgående rundtur i moskeen og dens interiør da vi allerede var planlagt til at besøge Sheikh Zayed Grand Mosque i Abu Dhabi på en anden dag alligevel. Men hvis du har en masse tid, kan du vælge at tage turen rundt i moskeen. Det tager normalt omkring en og en halv til to timer.
Vores næste stop var en anden foto op. Denne gang langs Jumeirah beach-med den berømte 7-stjernede hotel, Burj Al Arab, som min baggrund. (Du ikke bekymre dig, jeg var i stand til at gå indenfor og udforske mere denne gang, bare på en anden dag.) Det er en af ​​Dubais mest markante vartegn med sin underskrift Arabian dhow sejl formet udvendig synlig fra næsten overalt i byen. Ingen tur til Dubai nogensinde kan være komplet uden at tage et billede med det.
En anden berømte hotel på Jumeirah-Atlantis The Palm. Som navnet antyder, er hotellet designet med temaet myten om Atlantis. Jeg ville ønske, jeg var i stand til at tage et bedre foto af sit ydre. Dette foto gør ikke det retfærdighed.
Næste op var en hurtig stopper foran Sheikh Muhammeds (Hersker Dubai) Palace. Hvor ville jeg ønske turister får lov til at tage et kig indenfor. Jeg var så nysgerrig, hvordan det ser ud, fordi vores guide fortalte os så mange historier om den herskende familie.
Hvis du vil vide mere om Dubai historie og kultur, er dette stedet at besøge. Dubai Museum viser Dubais fortid, dens levevis før opdagelsen af ​​olie og dens hurtige overgang til at blive en af ​​verdens mest succesrige byer i form af handel, finans og turisme.

Jeg skal være ærlig selv, hvis ikke for alle de oplysninger om Dubai, som jeg lærte inde i museet, ville jeg har været indhold bare stirre på det udefra. Museet ligger på Al Fahidi Fort, som er den ældste eksisterende bygning i Dubai så bare at kigge på det tager dig til et andet tidspunkt.

Efter alle sightseeing, lidt dosis af shopping på guld souk var i orden. Dubai er berømt for sin guld. Af en eller anden grund, kan du få guld til billigere priser her. Alligevel har jeg ikke rigtig købe noget guld her, fordi jeg var overvældet med valget. Jeg troede aldrig jeg ville sige det nogensinde, men der var bare for meget guld ... overalt! Jeg fik så forvirret. LOL. Jeg vidste ikke, hvor du skal starte!
De havde alt-guld halskæder, ringe, armbånd, øreringe, body kæder, bælter. Alle af dem i upåklagelig designs og mønstre. Jeg kunne ikke lade være med at stirre.
Enkelte leverandører langs de små sidegader solgte abayas, plader, keramik, souvenirs og mere samt. Blot et tip om, så sørg for at prutte. Alle haggles her, især når det kommer til at købe guld.
En del af vores tour var frokost på den charmerende XVA Café, som er en af ​​de interessante virksomheder, der ligger i Bastakiya. Det plejede at være et hus ejet af en super velhavende familie, men det er nu en café, hotel og galleri. Caféen ligger ved gården, der som jeg har sagt på mit tidligere indlæg, er typisk for de fleste af de historiske huse her.
Samlet set var det en dag godt brugt. På bare et par timer, vi lærte så meget om Dubai og det er kultur. Så meget som jeg elsker DIY-ing mine ture når jeg i udlandet, er det også rart at have nogen i kender tager dig rundt og give dig lidt småtterier du normalt ikke ville finde online. Hvis du er interesseret i at booke en tur med I Can Fly Travel, skal du ikke være bange for at nappe din rejseplan her og der. De har masser af andre ture og tjenester, der kan hjælpe med at gøre dit ophold i Dubai en blast!