Login
Register
startmenuen

Støtte til bilbatteri

Du skal blot finde den rigtige batteri: EM for valg

VRLA batterier kommer i alle former og størrelser, kan store batteri systemer fylde hele rum. Sådan finder du den rigtige batteri til hver industriel anvendelse, erklærede Yuasa Batteri (Europa).

Hovedsagelig 2 oplysninger er der behov for: batteri belastning og den planlagte driftstid (autonomi) den.

Batteri belastning: elektronisk udstyr, køretøjer eller motorer BØR en belastning, der er angivet i ampere. Hvis dette ikke er kendt, kan den nominelle effekt divideret i watt ved det normale system spænding og konverteres så i ampere.

Et eksempel: En elektrisk drevet værktøj har effekt 12 V / 120 W. Omdannelsen af ​​Watt i ampere derfor lyder: belastning i ampere = 120: 12 = 10 A.

Run Time (autonomi): I denne periode skal batteriet at trække lasten for eksempel beskrevet, driver batteridrevet værktøj til i alt tre timer ved en belastning på 10 A. Dette kan bestemmes og bestemme batteriet med den nødvendige kapacitet i Ah et kryds i Yuasa Chart. De kapacitans værdier er afrundet til brugervenlighed. I tilfælde af, at den bestemte skæringspunktet mellem to linjer er beliggende, bør man vælge den næste højere værdi.

Det er vigtigt at vælge en for den tilsigtede anvendelse af passende størrelse batteri. Ofte identificeret ved diagrammet batterikapacitet i Ah højere end det produkt, der anvendes fra tid og strøm - i nævnte eksempel med 10 A x 3 timer = 30 Ah, mens værdien er 38 Ah i henhold til diagrammet. Årsagen er, at kapaciteten af ​​hver batteri fra Yuasa NP er indiceret til en varighed på 20 timer. For at opnå den fulde kapacitet, skal denne varighed respekteres.

Køber af en ny bil er at beslutte, om du ønsker at have i sin bil xenon eller halogen lys, meget vigtigt. Siden nylig, bilisterne endnu en alternativ i køretøjet belysning: LED lys. Til ved at få et bedre overblik, bør du fordele og ulemper ved det børsnoterede LICHTSYSTEME Mød beskrevet i denne artikel.

Xenon forlygter er normalt installeret i bilerne i den øvre prisklasse og ellers til ekstra udstyr. For første gang blev de brugt i 1991 BMW 7-serie. Selv da er gået så meget tid, er Xenon forlygter kun monteret af nogle få producenter, herunder Jaguar, ab fabrik. Opgraderingen af ​​køretøjet med Xenon lygter koste bilejer 1000-150 Euro. Men prisen giver også noget for det: Ved kørsel om natten, lysstyrke forlygterne er meget højere end de halogenlamper og næsten hvidt lys kommer til dagslys den næste. Hertil kommer, xenon forlygter giver et større udvalg og bedre lateral belysning, hvilket giver i alt mere sikkerhed under kørslen. I direkte sammenligning, xenon lys er klart bedre end de halogen forlygter. Den eneste ulempe af xenon er i den højere pris. Nogle modkørende bilister kan føle blændet af lys Xenon lys er også. Som regel ligger imidlertid i beskidte forlygter, så en lygtevaskeanlæg er også ordineret i xenon lys systemer.