Login
Register
startmenuen

Varmeanlæg derhjemme

Køb den rigtige størrelse klimaanlægget er i din bedste interesse; kun den rigtige størrelse enhed eller systemet vil effektivt holde dig og din familie komfortable. Klimaanlæg der er for store brug mere elektricitet og efterlader luften i dit hus med overskydende fugt. Klimaanlæg, der er for små ikke køle dit hjem til en behagelig temperatur. At vælge den rigtige størrelse klimaanlægget FTX35JV/RX35JV SIESTA Daikin kræver nogle grundlæggende matematik og kun et par minutter af din tid.

Mål den firkantede optagelser af lokalet, at du vil aircondition. Brug et målebånd til at måle længden og bredden af rummet. Skriv disse målinger på dit papir. Hvis rummet ikke er kvadratisk eller rektangulær, opdele rummet i sektioner bestående af kvadrater og trekanter og tage disse målinger.

Beregn den firkantede optagelser af rummet. For et kvadratisk eller rektangulært rum, multipliceres længden af bredden. Hvis dit værelse er en anden form, finde pladsen optagelser af de trekantede sektioner ved at gange 0,5 x længde x bredde og opsummere hver af de firkantede og trekantede sektioner for at bestemme den samlede firkantede optagelser af rummet.

Bestem den firkantede optagelser af hvert rum i dit hjem, hvis du køber en central klimaanlægget. Gennemgang af din ejendomsskat erklæring eller kontakte dit amt revisors kontor er en anden måde at finde ud af den samlede firkantede optagelser af dit hjem. Du må ikke omfatte områder, ligesom kælderen, der ikke vil blive afkølet.

Bestem kølekapacitet nødvendig for værelset eller dit hjem. Kølekapacitet for værelse klimaanlæg og centrale klimaanlæg er målt i britiske Thermal Units (BTUs) i timen. De Forenede Staters energiministerium Energy Star hjemmeside tilbyder disse retningslinjer for BTUs per kvadrat optagelser: 100 op til 300 kvadratfod:. 5.000 til 7.000 BTU

Tip

    Ved beregning samlede firkantede optagelser af et hjem, udelukke områder, der ikke er afkølet, såsom din garage eller kælder.
    Hvis dit værelse eller hjem er nedtonet, reducere BTU kapaciteten med 10 procent.
    Hvis dit værelse eller hjem modtager fuld sol, øge BTU kapaciteten med 10 procent.
    Hvis mere end 2 personer besætte lokalet, tilsæt 600 BTU per person.
    Hvis klimaanlægget skal placeres i køkkenet, tilsættes 4.000 BTUs til den nødvendige kapacitet.

yderligere