Login
Register
startmenuen

Anvendelser af olivenolie - 5 nye ideer til Omkring House

1. Let It Shine
Ingen grund til at være flov foran gæster ved en kedelig stålvask. Gendannelse af oprindelige glans er så simpelt som at hælde et par dråber olivenolie. Vask og skyl din vask helt: det indre af karbad, inventar, og den omgivende kant. Efter en grundig tør, anvende et par dråber olivenolie til en ren klud og polere rustfrit stål. Arbejde i retning af kornet, og du vil snart se, at din vask genvinder et lignende-ny glans.

2. opklare CLOUDY PLASTIC
Når plastovertræk på din bils interiør instrument panel skyer over eller en tynd hvid film kompromitterer forlygterne, kan forvrængning faretruende rod med din synlighed. Mange bilejere almindeligt og fejlagtigt-clean disse plastik belægninger med alkoholbaserede rengøringsmidler. En bedre middel mod dis, er dog en DAB af olivenolie. Hæld et par dråber på en fnugfri klud og gnid olien i det berørte område. Fortsat raspning overfladen i et par minutter, og uklarhed forsvinder forlader plast ser god som ny.

3. spiff AF DIN HAVE værktøjssæt
Jord oprustning på skovle, spader og andre metal værktøjer kan være svært at fjerne, men forlod urensede denne rest kan føre til rust og i sidste ende forkorte livet for dit haveudstyr. Gøre oprydning lettere ved dug lidt olivenolie på metal del af dine håndværktøj (med enten spray flaske eller en dåse olie spray oliven), før du begynder at grave. Den beskyttende oliefilm forhindrer snavs og andet affald i at klæbe til overfladen. Mindre oprustning lig mindre oprydning!

4. SQUASH En Squeak
Er lyden af en knirkende dør rist på nerverne? Selv om det måske ikke er så krybe-værdig som lyden af negle på en tavle, kan en knirkende hængsel stadig sikkert irritere. Den gode nyhed: Du behøver ikke at trek ud til butikken for redskaber til at lukke munden på den. I stedet for at købe en silikone spray, lige nå ind i pantry for olivenolie. Rengør hængslet, og anvende olie til det sparsomt med en lille børste eller en fnugfri klud. Næste gang du passerer gennem døren, vil du komme og gå stille og roligt.

5. Kom ud af en klæbrig SITUATION
Uanset om du kæmper for at fjerne tyggegummi fra den eneste af din sko eller klistermærke rester fra glas, åbne din pantry til svaret. En klud dyppet i olie og viklet omkring det berørte område i 10 minutter kan blødgøre sticky situation. Olien hjælper med at bryde den klæbende bånd mellem tandkødet og overfladen, hvilket gør det nemmere at skrabe væk uønsket rod. Den samme proces gælder for klistermærker: Hvis du vil fjerne en gammel decal fra din bil forrude eller en stædig etiket fra en nylig køb, anvende en dråbe olivenolie direkte til overfladen af mærkaten og gnid det på omkring kanterne. Hvis mærkaten ikke er klar til at rokke, prik den med en nål en par gange for at hjælpe olien trænge ind. Inden længe vil bindingen knække og mærkaten mister sit greb.

yderligere