Login
Register
startmenuen

Budget Airlines at overveje, når du rejser Inden for Europa

Ryanair er en af de største lavprisflyselskaber i Europa med flyvninger går fra Irland og Storbritannien til Grækenland og Rumænien, og overalt i mellem. Sitet byder på flyvninger for så lidt som 10 euro for en envejs tur. Ud over flyvninger, Ryanair har også tilbud på udlejningsbiler og hoteller. Ofte kan disse kombineres med flyvninger for at skabe en rabat pakke, så du kan spare penge på alle aspekter af din rejse. Fordi Ryanair er sådan et populært selskab, er der også mange flyvetider tilbydes. Det sparer rejsende besværet med at ofre bekvemmelighed rejsetiden for pris, fordi Ryanair kan levere begge dele.

easyJet er en britisk-baserede selskab, der opererer primært i Europa, med mange destinationer flyver ind og ud af England og Skotland. Men dette selskab har også tilbud på flybilletter til andre lokaliteter, som Egypten og Israel. easyJet har allieret sig med Bookings.com og Europcar at bringe kunderne pakkeløsninger på hotel og bil opholdsrum, og passagerfly ofte har ferie pakkeløsninger i 3-5 dage. Koordinering en hel ferie kan være svært, men disse pakker gør det meget lettere at planlægge alt i et møde, uden at skulle beskæftige sig med flere virksomheder eller skifte mellem hjemmesider.

airberlin har en af de mest omfattende lister over flytransportmulighederne ud af alle de europæiske lavprisflyselskaber. Det har ofte tilbud på fly fra UK-baserede lufthavne til byer på det europæiske kontinent, med yderligere besparelser, når hoteller er booket samtidig. Men airberlin rejser også til Asien, Stillehavsøerne, Nordamerika, Sydamerika og Afrika. Kunderne har mulighed for at vælge fra flere flyveplaner, når booking med airberlin. Flyselskabet har muligheder lige fra JustFly, som giver kunderne mulighed for kun at have håndbagage, hele vejen til FlyFlex +, som giver rejsende flere bagage muligheder, plus større sæder, forbeholdte siddepladser, annullering evner og meget mere. Der er fire muligheder i alt, hvilket gør turen helt tilpasses til dine behov.

Flybe tilbyder rejsende billige flyrejser til en lang række forskellige byer - ikke kun de store eller capitol byer i Europa! For jet settere, der ønsker en ændring af natur fra trængsel og travlhed i byer som Barcelona, Madrid, Paris og Rom, Flybe er en stor mulighed. Med valg ligesom Isle of Man, La Rochelle, Palma Mallorca, og Sofia, himlen er den grænse (bogstaveligt talt!) For europæiske turister, der ønsker at udforske lidt væk fra den slagne vej. Flybe giver også særlige tilbud, såsom Pre-Jul flugt pakker til så lavt som £ 24,99.

Transavia er et hollandsk selskab, der drives af den samme gruppe som større Air France-KLM. Betjenes ud af Nederlandene er Transavia primært baseret i Holland, Belgien, Frankrig, Spanien, Italien, Tyskland og Portugal. Men budgettet passagerfly tilbyder fly til en bred vifte af europæiske lokaliteter, og endda nogle nærliggende afrikanske byer som Fez og Casablanca. Dem, der søger en Middelhavet ferie kan bestille en flyvning til Mykonos eller Chania, på Kreta, mens folk i håb om at udforske et koldere klima kan hoppe på et fly til Reykjavik, Island. Med så mange steder og særlige tilbud på flyrejser så lave som 25 euro, Transavia er en hård flyselskab til at slå! Endnu længere steder som Tel Aviv starter ved kun 70 euro om billet.

Rejser i Europa kan være dyrt, men det behøver ikke at være! Mens de fleste af de store flyselskaber opkræver høje billetpriser, der er masser af lavprisflyselskaber rådighed, der kan få dig fra et land til et andet for en overraskende lav mængde penge - uden at ofre komfort eller bekvemmelighed. På den måde er du bruger mindre på flybillet og mere på at se seværdighederne!

yderligere