Login
Register
startmenuen

Hvor let installation dæk kæder på din egen, kan være

Her er forsigtige tips til brug af snekæder. Mens kæder kan gøre en stor forbedring i trækkraft under ugunstige forhold, altid huske at justere kørehastigheden og stil i henhold til betingelser. Overhold maksimal hastighed angivet af kæden producenten. Kæder på alle fire hjul giver den ultimative trækkraft, men hvis du kun bruger to, være sikker på at installere dem på de trækkende hjul.

Advance Auto Parts har alt hvad du behøver at være forberedt på noget Moder Natur kan parabol ud, herunder de bedste snekæder. Installation af snekæder: her er hvorfor du bør lære. Korrekt installerede kæder kan næsten fordoble bilens trækkraft på sne og is. Øve sig hjemme, mens vejret er godt kan forberede dig til at installere kæder under selv de mest ugunstige vejrforhold.

Undersøg, om din bil er forhjul eller baghjulstræk. Så rådføre sig med en Advance Auto Parts repræsentant for de bedste dæk kæder til dit køretøj og dækstørrelse.

Gennemse komplet serie af kvalitet auto dele. Hvad du får brug for, når du installerer snekæder: Kæder, der er specifikke for din dækstørrelse, Handsker, Stopklodser

Dæk kæde installation, du kan udføre på egen hånd - og spare penge i processen:
Chain krav og love afviger med både staten og rejseruter. Kontrollér altid, før de rejser. Kontakt din bils instruktionsbog for eventuelle særlige anvisninger, da de vedrører dit køretøj. Der findes forskellige typer af tilgængelige afhængigt af dit køretøj og dækstørrelse kæder. Her er to typer af kæder.

 Det første skridt er at lægge ud kæderne foran begge dæk. Sørg for at have indersiden af ​​dækkets kæden opad, så den kan fastgøres rundt om dækket. Langsomt føre køretøjet, således at dækkene ikke helt centreret i længden af ​​kæderne. Indstil nødbremsen og blokere frie hjul til sikkerheden. Wrap den lange ende af dækket kæden rundt om toppen af ​​dækket at sikre kæden er centreret på slidbanebredden.
    
Nå omkring bagsiden af ​​dækket og den første spænd indenbords krogen. Klemme kæderne som lun som muligt. Bær kraftige handsker til imulate en installation i koldt conditions.Next klemme og sikre udenbords krogen så stramt som du kan. Lun kæder vil ikke kun vare længere; de vil også fungere bedre. Installer -spænder som et sidste skridt at tage op resterende slæk i kæderne. Kør forsigtigt!

yderligere