Login
Register
startmenuen

Sådan Erstat en indre Shift Cable

Shift kabel indvendige ledninger tiden slidt. Andre end indlysende flosser, rust eller visuelle slid, kan du fortælle dine kabler er slidt, når din flytte begynder at føle træg. Hvis smøring husene eller flytte løftestænger ikke hjælper, vil de sandsynligvis skal udskiftes.

Værktøj
Til dette job, skal du have en erstatning skift kabel indre ledning. Shift kabelender har en cylinder tønde form som vist her. Jeg anbefaler rustfrit stål kabler, hvis du rider jævnligt i en våd klima, da de ikke vil rust. Du skal bruge en god sæt af bidetang, nogle cykler specifikke kabelsakse hvis du vil være der erstatter det ydre kabel boliger, og nogle Triflow eller lys smøremiddel. Du skal bruge enten en 9 eller 10mm metriske åbne ende skruenøgle eller en 5 eller 6 mm sekskantnøgle til bagskifter kabel knivspids bolt. Du bliver også nødt til at vide, hvordan du justerer din front eller bagskifteren, som forklaret i tidligere tutorials.

Shift Cable Fjernelse
Det første skridt er at lindre kabel spændinger ved at flytte din bagskifter, så kæden er på det mindste tandhjul på enten for- eller bagskifteren.

Observere omhyggeligt, hvordan dit kabel er i øjeblikket dirigeres fra gearstangen til din bagskifter. En misrouted kabel kan forårsage mange problemer. Det kan hjælpe at fotografere hver sektion af kablet fra skifteren til bagskifter, så du kan bruge det til reference. Din bagskifter ser måske ikke nøjagtig som den på billedet her, men de begreber vil være den samme.

Nu frakoble kablet på bagskifteren s knivspids bolt. Bemærk hvordan kablet er fladtrykt, hvor den blev klemt. Jeg gerne skære kablet lige før denne del, så det er nemmere at fjerne ved at glide gennem de ydre yderkabel. Jeg anbefaler at udskifte de ydre kabel huse på samme tid. Se tutorial titlen "Hvordan til at erstatte Cable huse".
Shift Cable Installation

Når du har noget, men gearstangen, og kablet til venstre, skub kablet forsigtigt, indtil du ser hovedet stikke ud af armen. Nu kan du trække det resten af ​​vejen, indtil den er helt fjernet. Afhængigt af hvilken type skiftere du har, kan sætte den i igen nye kabel være en vanskelig opgave. Jeg gerne give enden af ​​kablet en svag bøjning for at hjælpe med at guide det igennem. Hvis den møder modstand, prøv at vende kablet lidt og forsigtigt skubbe, indtil den glider hele vejen igennem.

Hvis din Shifter har en tønde justering, drej den med uret hele vejen og derefter tilbage det fra en hel omgang. Drop nogle let olie i dine kabler huse og sørg for ydre boliger har kabel tyller er på plads, før forsigtigt skubbe det nye kabel gennem huset. Hvis din bagskifter har en tønde justering, spænd det hele vejen med uret og derefter tilbage det fra en hel omgang. Så rute dit kabel på samme måde, det var før og tråd inderkablet under bagskifter s knivspids bolt spændeskive. Ofte er der en rille på skifteren hvor kablet er beregnet til at sidde. Træk kablet stramt og spænd knivspids bolt. Kablet vil flade, når strammet. Altid stramme boltene til producentens drejningsmoment specifikationer. Juster bagskifter efter behov. Se de relaterede tutorials for tips om justering af bagskifter.

Når det er installeret og justeret, skæres tråden omkring 2 inches yderligere langs kablet. Din nye kabel burde være kommet med et kabel ende, der kan være blidt krympet på ved hjælp af bidetang eller tang. Dette vil forhindre optrevling.

yderligere