Login
Register
startmenuen

Skal du købe en madras i butik eller online?

Et almindeligt stillede spørgsmål er, om det giver mere mening at købe en madras online eller i en mursten og mørtel butik. Der er sikkert fordele for hver. Her vil jeg tage et kig på nogle af de fordele og ulemper ved at købe en madras online vs købe det i en butik.

At købe en madras i en fysisk butik
Den største fordel ved at købe en madras i en butik er, at du kommer til at afprøve madrassen først. Det er vigtigt at kontrollere for ordentlig støtte og komfort i en madras, og du kan bare ikke gøre det online. (Korrekt understøtningsmidler være i dit neutral tilpasning, betyder komfort ikke føler noget pres eller ubehag). Hvis du ikke ved, hvad du leder efter, vil mursten og mørtel butikker har salg folk til at hjælpe dig gennem udvælgelsesprocessen. Også, hvis du er en god forhandler, kan du få nogle af de bedste tilbud i en butik, fordi de fleste butikker har en pris match eller en pris slå garanti. Det kan være svært at gøre, fordi sammenligning shopping til en madras vanskeliggøres af detailhandlerne, men hvis du er god til det, kan du spare flest penge.
En anden fordel ved at købe i butikken er der er et fysisk sted du kan gå ind og få hjælp til kundeservice, hvis du har brug for. Hvis du har brug for at udveksle en madras beskytter, returnere en pude, osv, kan du ofte bare gå ind i butikken.
Ulempen ved at købe en madras i butikken er, at det kan være en skræmmende oplevelse, og hvis du ikke er en stor forhandler, vil du sandsynligvis betale flere penge, end du ville på en online butik. En masse mennesker ikke føler sig trygge liggende på en madras foran folk, især ikke en sælger, der ønsker at sælge dem så dyrt en seng som muligt.

Købe en madras online

Købe en madras online kan være meget praktisk, men det kan også være forvirrende, fordi der er så mange valg derude. Der er to hovedtyper af internet madras detailhandlere.
Steder som madras tendens til at have meget billigere priser på de fleste af deres madrasser end fysiske detail steder, selvom de har lignende produkter. Den største ulempe er, at du ikke kan prøve det, før du køber det, medmindre du går ind i en konkurrerende fysisk forhandler først, og derefter gå hjem og få den lavere pris online (dette er en god idé, ved den måde). Ellers er der enten ingen vender tilbage, eller en tilbagevenden gebyr, hvis du ikke kan lide madrassen.

yderligere