Login
Register
startmenuen

Opbevar flaskevand korrekt

Flaskevand, ligesom mange fødevarer og drikkevarer, bør opbevares på passende måde for at opretholde kvaliteten og sikkerheden af ​​produktet. Holde vand aftappet ud af lys og varme. Den er ideel til at opbevare det på et køligt, mørkt sted. Der er ingen udløbsdato for flaskevand, så længe den er gemt stadig forseglet i et mørkt, køligt sted.

Husk på, hvordan flasker vand blev håndteret eller opbevaret. Du ønsker måske at overveje at vaske fra toppen eller låget, især hvis det ikke har en ydre beskyttende film. Toppen og låg kan have bakterier eller andre forureninger på det fra den håndterer processen.

Beregn din forventede budget for flaskevand. Nogle flasker kan være ret dyrt - især dem, der har unikke emballage eller hævder at være artesiske farvande. Når du tænker på at købe vand på flaske, skal du overveje, hvor mange flasker vand du drikker dagligt eller planen om at drikke. Denne daglige optælling vil hjælpe med at bestemme, hvor meget du skal købe hver uge. Det kan være mere omkostningseffektivt at købe vand på flaske i løs vægt. Mange butikker giver rabat, når du køber større mængder. Du kan også overveje at et hjem flaskevand levering system. Nogle virksomheder vil sende store kander vand og en dispenser, som du kan bruge i dit hjem for at udfylde genbrugsflasker. Køb en hjem vandrensningssystem. Hjem vandrensningssystemer kan være mere omkostningseffektiv langsigtede og skære ned på bortskaffelse af store mængder plastik vandflasker. Der er to typer af renseanlæg: Hele huset systemer (disse behandler alle vand ind en husholdning og er typisk dyrere) og point-of-use-systemer (der behandler vand ved brugsstedet - ligesom et brusebad hoved eller køkkenvask vandhane ). Mange mennesker vælger de point-of-use-systemer, som de er billigere. Disse omfatter: Personlige vandflasker, der har en indbygget filter. Great for på farten mennesker, som måske ikke altid har adgang til renset vand. Kander, der har en indbygget filter og rense vand, som det dræner gennem filteret. Faucet renseapparater, der lægger direkte til køkkenvasken. Men mange gange specialty vandhaner er ikke kompatible med disse. Køleskab / fryser centrifuger. Disse er normalt indbygget i apparatet og tillade dig at have renset vand og isterninger, der er fastfrosset fra renset vand så godt.

Drik vand fra hanen. Selvom postevand eller byen vandet ikke kan have den appel, som nogle aftappet farvande har, det er en sund og billig alternativ til aftappet farvande. Det meste vand fra hanen er helt okay at drikke. Hvis du er bekymret for det, bare købe en filtreret kande, der sidder i dit køleskab, så du har et ekstra niveau af filtrering. Postevand testes oftere og for flere bakterier og kemikalier end flaskevand. Desuden er det nødvendigt at gå gennem en desinfektion proces før indtagelse. Op til 1 / 4th af aftappet farvande er faktisk bare aftappet vand fra hanen (det er derfor, det er vigtigt at læse og forstå de etiketter og marketing terminologi).

yderligere