Login
Register
startmenuen

Valg af en agent

 

Alle agenter er ikke skabt lige. Når du overvejer at sælge dit hus, den første ting du skal gøre, er at spørge kolleger og venner for henvisninger. Henvisninger fra andre fagfolk har tendens til at bære en masse vægt og resultere i særbehandling, fordi en ejendomsmægler ikke vil miste en stor kilde til henvisninger. Selv en god agent kan vakle på en ejendomstype han eller hun ikke er vant til at håndtere.

Så hvis du har en bestemt type ejendom, kan du ønsker en agent, der er specialiseret i denne type ejendom. Agenten vil vide mere om, hvordan og hvor at markedsføre huset, og vil sandsynligvis være mere vellykket på at finde potentielle købere. (For mere indsigt, læse Finde en oversigt Agent.) Indstilling dine betingelser Selvom agenten du vælger, vil gøre mange ting uden din direkte godkendelse, holde øje med nogle af de dårlige vaner, at ejendomsmæglere sommetider udstilling.

Et af de hyppigste problemer er inaktivitet. Med andre ord kan en agent dumpe dit hus til MLS og bare vente til en anden agent til at bide, snarere end aktivt kurtiserer købere. Jo længere dit hus er på markedet, jo mindre attraktivt bliver det, og jo mere sandsynligt køb agent vil sætte i et lavt bud. Realiseringen af ​​et tre-måneders notering aftale vil undgå dette problem. Hvis dit hus ikke har solgt efter tre måneder, er du i din fulde ret til at tage din virksomhed til en anden agent. Et andet område, hvor du har plads til at forhandle, er kommissionen. Selv en $ 100.000 hus og en $ 300,000 hus er forskellige, mekanik salget er næsten den samme.

Salg af en høj værdi ejendom giver dig mere magt til at kræve lavere provisioner. Ejendomsmæglere vil ofte advare kunderne, at det kan være en farlig taktik, fordi nogle køber agenter vil ikke vise kunderne de huse, der har lave provisioner. Dette argument holder ikke op, som den faktiske beløb i dollar, at begge agenter modtager er væsentligt højere med $ 300,000 hus, selv med en 4% provision.

Konklusion Trods ulemperne ved at skulle stole på en anden, en god agent er værd at bruge penge, medmindre du har uddannelse, tid, energi og marketing erfaring til at sælge dit eget hjem. At finde en god agent kan indebære nogle falske starter, men hvis du går gennem henvisninger og indstille dine egne betingelser, bør du finde, at kommissionen du betaler, er godt brugte penge.

yderligere