Login
Register
startmenuen

Vigtige faktorer seo

Sitemaps
Et sitemap - en side specifikt notering og oprette link til alle de andre store sider på dit websted - giver mulighed for søgning edderkopper til at finde sider hurtigt, og med mere relevans for søgning pågældende. Derfor er hver side er lettere at finde for både edderkopper og brugere, og kan nås med betydeligt færre klik.

ALT tags
Hvert billede og video, som du har på dit websted kan have beskrivende ord føjet til sit aftryk. Disse er kendt som alternative tekstbeskrivelser. Disse beskrivelser giver mulighed for søgemaskiner til at finde din side ved hjælp af søgeord, der findes i dit billede og video beskrivelser samt den sædvanlige tekst på hele webstedet. Derfor øge mulighederne dit websted er fundet, som derfor hæver side placering.

 Mobile site
'Med næsten 40% af organisk trafik, der kommer fra mobile enheder i 2015', dens næppe overraskende, at hjemmesider med en mobil interface vil rangerer højere i Google-søgninger. I sidste ende Google forsøger at give den bedste brugeroplevelse - så virkelig bedre brugeroplevelse på dit websted, jo bedre vil du rang med Google.

 

Tips til Skrivning bedre AdWords-annoncer

Der er flere "bedste praksis" trin, der kan følges for at sikre, at dine AdWords annoncer har den bedste chance for at tiltrække klik fra potentielle kunder.

Når du har foretaget detaljerede søgeord forskning, fundet super-relevante søgeord, din målgruppe er tilbøjelige til at bruge, og bygget en kampagne, der består af stramt tema annoncegrupper, er det tid til at skabe nogle reklamer, der vil tjene din kampagne nogle meget relevante klik.

Ved at følge nedenstående tips du vil have den bedste chance for at skabe relevante og overbevisende annoncer til din reklame google adwrods.
1. Brug dine søgeord i din annoncetekst

Dette kan synes indlysende, men det er undertiden overses. Sørg for, at du herunder de primære søgeord identificeret fra din forskning i dine annoncer, og især inden for reklamer overskrift. Nogle annoncører vælger også at gentage den primære søgeord i annoncen beskrivelse som en del af en bredere punktum, og ofte bruger synonymer i det primære søgeord.

Hvis du bruger en populær søgeord i overskriften på din annonce - og det matcher en søgestreng - det vil blive vist i fed skrift, der gør din annonce skiller sig ud fra de andre annoncer på siden.
2. reagere på behovene hos dine kunder

Hvad er det dine kunder / klienter virkelig ønsker? Og hvordan kan du eller dit produkt hjælpe dem med at opfylde det?

Må ikke bare fokusere på, hvad du gør, fortæl dine kunder i dine annoncer, hvad de vil få ud af at købe dit produkt eller service. Fokus på fordelene for dem. Hvis de ser, at de kan finde det perfekte julegave / lære at danse lambada / få hemmeligheden til sand lykke fra dig, så de kommer til at ønsker at klikke på den pågældende annonce.
3. Brug opfordringer til handling og fremhæve værdien

Hvis din øjeblikket kører et særligt tilbud eller kan tilbyde en lavere pris for et produkt, så lad folk vide om det inden for din annonce beskrivelse. Dette giver potentielle besøgende en stor grund til at besøge dit websted, imidlertid sikre, at de besøgende lander på en side, der fremhæver de tilbud, du har nævnt.

yderligere