Login
Register
startmenuen

Guide til laminatgulve

Indretningsarkitekter og arkitekter studere længe og hårdt for at mestre kunsten at farvetilpasning. Så, ikke føler sig utilstrækkelig, hvis, når du vælger den perfekte gulv farve der matcher din boligindretning, er du uforstående over de uendelige muligheder. Men Quick-Step er glade for at tilbyde dig et par grundlæggende tips.

Quick-Step Palazzo Parket Wood
Tip 1: Overvej rummets størrelse
Farven på din etage har en stor indflydelse på følelsen af ​​plads du får i et værelse. Varm eller mørke toner, ligesom wengé, valnød eller eg, tendens til at gøre store værelser synes mindre og hyggeligere. Omvendt, hvis du er trængsel til plads allerede, overveje lysere, naturlige gulv farver som beiges, lys eg eller ahorn til virkelig åbne op for en plads.
Tip 2: Se lyset
Hele dagen, belysningen i dit værelse ændrer. At dømme en prøve farve om natten, ved kunstigt lys, vil give dig et andet indtryk end under eftermiddagen i sollys. Selvfølgelig vil lyse farver giver et mørkt rum en lysere føler. I lyse rum, med gulv til loft-vinduer, kan en mørk eller endog sort gulv farve tilføje en dramatisk kant.

Tip 3: Mind det større billede
Vælg ikke dit gulv farve baseret på et tomt rum. Sørg for, at det også matcher den bredere stil og føler, at du ønsker at give dit interiør. Naturlige farver skaber en neutral lærred, så dine møbler til at tage centrum. Røde toner bringe en følelse af luksus og gå godt med tunge, koloniale møbler. Generelt brune nuancer er det bedste match for et land-stil interiør.

Beskyt din laminatgulve investering ved at følge nedenstående pleje og vedligeholdelse tips:

Brug en renere specielt designet til færdigbehandlede hårdttræ gulve og eller laminatgulve til at rense dit gulv. Vær forsigtig med vand, da det kan beskadige laminatgulve.
Fej eller støv moppe dit gulv mindst en gang om ugen. Dette hjælper med at forhindre ridser.
Rene spild og sporede-in snavs hurtigt for at undgå skader.
Brug område tæpper eller dørmåtter i høj trafik områder for at reducere slid og indsamle snavs og fugt.
Undgå ridser og buler med møbler protektor puder under alle stole, taburetter og tunge møbler ben. Skub ikke tunge genstande på tværs af gulvet.
Hold kæledyr negle trimmes for at minimere færdig ridser.

yderligere