Login
Register
startmenuen

En vejledning til sikker traktor drift

Vær fysisk og mentalt fit

Der er mange menneskelige faktorer involveret i dødsulykker på traktorer. Visse faktorer såsom dårlig dømmekraft, dårlig holdning, manglende viden eller uddannelse, træthed, travlt, stress, depression, beruselse eller vise kan forårsage en dødelig traktor dreje ulykke.

Hver chauffør skal, fysisk og mentalt fit, hvis du arbejder en traktor. En chauffør, der være søvnig, træt eller ikke føle sig utilpas i stand til at reagere i tide for at undgå en ulykke. Traktoren gør hvad gør du gør det.

Være tilstrækkeligt uddannet
En person, der ikke ved, hvordan en traktor kan trygt arbejde i potentielt farlige situationer er sårede eller ved at udøve dræbt dårlig dømmekraft. Sørg for, at alle passagerer er tilladt at bruge traktorer er blevet omhyggeligt trænet sikkert. Start en god uddannelse, er med brugsanvisningen. Kontrollér operativsystemet, om muligt med traktoren foran dig.

Gør dig bekendt med brugsanvisningen

Læs og følg procedurer beskrevet i betjeningsvejledningen. Ved at arbejde med de operationelle funktioner i en traktor at være bekendt, vil operatøren udvikle den tillid, hvis traktoren drives under ugunstige forhold. Lær placeringen og formålet med alle medsprog og kontroller, og andre indikatorer. At vide, hvor kontrollen er hukommelse gør det muligt at reagere hurtigere i en nødsituation. Der er ulykker situationer, hvor individer har maskine eller den drevne aksel og redderen eller familien ikke fange, hvordan man løser udstyret. Familiemedlemmer skal vises, hvordan man kan lukke ned udstyr eller PTO til at løse i en nødsituation.

 Studér forskellige etiketter på enheden. Du kan have FARE, ADVARSEL og PAS til forskellige punkter på traktoren. Har du en erfaren traktorfører med dig, som du gennemgå de forskellige mærkater og stille spørgsmål!

Der bør sikres en kopi af alle manualer og andre relevante sikkerheds- materialer på filen for hurtig lindring.
Brug Traktor tilsigtede formål

Traktoren mange programmer omkring gården, dog kan forkert brug resultere i en ulykke. For eksempel for at afrunde traktor med kvæget er farlig, fordi operatøren kan ru, ujævnt terræn støder på, og til at foretage skarpe sving ved høje hastigheder.

yderligere