Login
Register
startmenuen

Dressing til din kropsform

Omvendt Trekant kropsform
Bedste funktioner: En tilspidset torso, trim talje og killer ben gøre dig se selvsikker og pasform.

Fælles faldgruber. Dine ben er typisk godt skulpturelle, så dit instinkt kan være at vise dem ud med indbyggede leggings. Det virker, hvis du er iført en lang top (under din booty), men generelt, du ønsker at tilføje volumen til din nederste halvdel.

Toppe Du ser godt ud i cowl hals og dybe V-hals, der hjælper minimere en stærkere overkrop. Gå efter enkle, ballade-fri skjorter (ingen flæser!). For feminin flair, toppe med blidt draperede stof eller flutter ærmer tilføje bevægelse og blødhed. Embrace din indre flapper, og rock en drop-talje dress-et look, få kan trække ud!

Bottoms Du ønsker at forstærke din nederste halvdel til at matche fylde din overkrop. Vælg wide-ben bukser eller lange nederdele til at skabe balance. Som en generel regel, kigge efter flowy, fyldig bukser og nederdele, der gør din underkrop ser større (ja, det er en god ting).

Stoffer og Flair "Hav det sjovt med forskønnet, detaljerede sko at gøre opmærksom ned," antyder Saboura. (En grund til at købe sko Umm, ja tak?!) Det samme gælder for smykker: Hold smykker minimal på toppen, men vær kreativ med armringe og ringe at accessorize et outfit. Vælg lyse farver og prints under bæltet, og holde sig til mørkere farver på toppen for en mere afbalanceret look. Også overveje størrelsen på din pung. "En lille pung vil forstærke din torso," forklarer Saboura. "Carry større punge ved din side eller i bøjningen af ​​din arm for at undgå at tilføje volumen på toppen."

Ruler kropsform
Bedste funktioner: Slank og ofte atletisk, dit build er let at outfit.

Fælles faldgruber. Du har en naturlig sporty look, så du kan have en tendens til at vælge enkle, monteret nedskæringer. "Det kan faktisk gøre dig se boxy," siger Saboura. I stedet du ønsker at bruge tøj til at blødgøre din krop og skabe kurver.

Toppe Når du vælger en skjorte, "undgå at tilføje flere kvadratiske eller lige linjer," Saboura rådgiver. I stedet supplere din naturlige linjer med asymmetrisk eller afrundede hemlines, og flæse detaljer. Grimer ser godt ud på dig, som gør boatnecks og off-the-skulder shirts. Da din krop er naturligt atletisk, vil du se mere feminin i tanktoppe med en tynd, delikat rem. Det samme gælder for jakker og blazere: Kig efter bløde skuldre og styre fri af firkantede, beskæres jakker.

Bottoms højtaljede bukser ser fantastisk på dig, som gør brede ben bukser. Begge tilføje kurver og volumen til din underkrop. "Hvis du ønsker at favne en mere maskulin form med en kæreste jean, gå til det," siger Saboura. "Men sætte nogle drapere og bevægelse på toppen." For en dameagtig look, wrap kjoler ser godt ud på dig, da de trækker vinkler og linjer på tværs af kroppen.

Stoffer og Flair Brug stof til at tilføje blødhed og kvindelighed til dit look. Sats på blonder, silke eller lette stoffer, især dem med naturlig draperinger. Forskønnet shirts og flæse detaljer Tilføj blødhed og give din krop en smule mere, godt, krop.

yderligere