Login
Register
startmenuen

10 tip til leje en Rengøringsservice

Hvad skal du vide og overveje, før leje nogen til at rense dit hjem! Nogensinde leje et hjem rengøring? Har du været skuffet over resultaterne? Eller vil du gerne få lidt mere ud af den rengøring, der kommer til dit hjem? Her er 10 tips til at leje et hus rengøring service, som jeg har lært gennem årene: Interview mere end én potentiel service. Hvis du interviewe enkeltpersoner, skal du være fortrolig med den person (personer).

Hvis du leje fra en stor virksomhed, spørge, om de vil sende den samme person konsekvent, eller hvis de roterer personale. Der er fordele og ulemper til begge: den samme person er bekendt med dit hus, men jeg har bemærket længere den samme person renser for mig, jo flere steder, der skal rengøres, savnet. Ulempen til en ny besætning ugentlig: Der er en indlæringskurve, som jeg betaler for, da de stifte bekendtskab med mit hjem.

Sørg for den enkelte eller agentur (og deres medarbejdere) er licenseret og forsikret. Hvis de bryder noget, vil det blive erstattet? Repareret? Hvis en person, hvis såret i dit hjem, vil der betaler de medicinske regninger? Definer anvendelsesområdet. Leder du efter en ugentlig, bi-ugentligt, månedligt eller en engangs-ren. Sørg for, at alt, hvad du vil have lavet, vil ske. Hvis rengøring besætningen skal bruge en trappestige for at komme til den øverste hylde og støv, er de villige til at gøre det?

Vil dine møbler og lampeskærme jævnligt støvsuges? Hvad under hynder? Er rydde op i køleskabet ekstra? Er sokler regelmæssigt støves? Døre og vinduer casements? Vil hunden-snot vaskes fra hoveddøren? Er nicknacks støves? Hvor meget at rengøre et færdigt-kælder? Hvordan køkkengulvet vaskes? Mop eller hænder og knæ? Spørg om OSHA restriktioner. Jeg havde engang en rengøring fortælle mig det var imod OSHA regler for dem at bruge ammoniak i mit hus.

Sørg for prissætning er eksplicit! Hvis du leje et bureau, sørge for, at der er ingen skjulte gebyrer. Hvis du leje en individuel, foretage visse de betaler deres skatter og social sikring. Bestemt konsultere en revisor til at foretage visse du ikke ansætte denne person som en medarbejder, men som en selvstændig entreprenør. De skattemæssige konsekvenser for dig i en kontra den anden er stor, så foretage visse din revisor fuldt forklarer konsekvenserne af at ansætte en person til dig. Glem ikke at informere agenturet / individ af nogen kæledyr, du måtte have for allergi og fobi overvejelser.

Du tror måske en hvid rotte lov til at strejfe løs om huset er helt normalt. Huset renere kan freak og slog Whitey med en kost. Tjenesten rengøring kan også planlægge mere tid til en hund, der kaster rigelige mængder af pels, kan ikke være villig til at ændre kattebakken eller foring af et fuglebur.

Eller kan disse tjenester kommer med et ekstra gebyr. Hvem leverer rengøringsmidler? Jeg har styret væk fra de ultra grønne virksomheder, der ikke vil bruge en swiffer på mine møbler, men vil hellere sprøjte alt ned og tørre støv væk. Uanset hvor blid, jeg ønsker ikke noget sprøjtet på mine møbler. Og mens eddike kan være en udmærket renere, vil det ødelægge mit marmorgulv. Jeg har fundet meget få produkter, der ikke efterlader striber på mine rustfrit stål apparater, så jeg ønsker at være sikker på, at rengøring selskab er glad for at nogle / alle mine produkter. Tal med tjenesten, hvor mange mennesker vil komme til dit hjem.

Du har renset dit hus og ved, hvor længe (eller kort), det tager at rengøre. Hvis det tager 6 timer for dig at rengøre, ikke forvente en rengøring for at kunne udføre den samme opgave i 4 mandetimer. Jeg foretrækker en person i mit hus for hver 2 mandetimer arbejdskraft. Jeg virkelig ønsker ikke en rengøring her hele dagen, og rengøring er hårdt arbejde! Det betyder én person vil tage længere tid at rense din 6 mand-timer hus end 3 personer på 2 timer hver. Træthed sætter ind og folk langsommere. Ikke kun det, men ønsker du virkelig et hus renere i dit hjem hele dagen lang?

  • cleaning
  • office
  • cleaning services
  • cleaning services in london

Beslut, hvis du skal være hjemme, når rengøringen gennemføres. De fleste virksomheder / enkeltpersoner giver en ankomst tidsramme. Kun første tjeneste af dagen vil være "til tiden". Hvis du forventer en service "mellem 10 og 12", og derefter de rene for de næste 2 timer, du har brug for at blokere, at tid til at være hjemme.

Men hvis du er villig til at give en service, en nøgle til dit hus (eller en kode, hvis du har kodede låse og sikkerhedssystem), du er ikke bundet til huset i løbet af denne tidsramme. Rengør ikke dit hus, før rengøring ankommer. Tro mig, vil du ikke være den messiest / mest beskidte / mest modbydelige hus en erfaren hus renere nogensinde har set, især hvis de gør papirkurv-outs. Undlad afhentning og lægge væk rod.

Jo flere overflader, der er fri af rod jo bedre job i kortest mulig tid rengøringsassistenter kan udføre. Flytning rod tager tid, og nogle agenturer vil ikke gøre det. Jeg kan ikke understrege betydningen af: lægge væk din junk! Også, glem ikke at lægge væk smykker, receptpligtig medicin og kontanter. Ja, du har kontrolleret for licenser og limning, men bedre sent end fristet. Jeg har aldrig haft en rengøring person, snoop eller tage noget. Nogensinde. Men, er der altid en første gang.

yderligere