Login
Register
startmenuen

Valg Stue Møbler

Vi har alle set kølerum med møbler foret uelegant mod væggen. Ja, gulvplads bevares bred og åben. Alligevel rummet ikke vises større eller mere indbydende. Det er ikke befordrende for samtale eller nærmer til en snak. De bedste værelser er ikke statiske bokse.

De omfatter møbler, der kan trækkes op, slæbte over eller samlet omkring. Designer Ann Lowengart siger bevægelig siddepladser er nøglen. "Vi elsker drejelige stole, der kan klare en sofa, tv eller udendørs," siger hun. "Andre favoritter er afføring og bænke, der kan flyttes rundt for at skabe ekstra siddepladser eller lette intime samtaler Bevægelige stykker giver et rum alsidighed -.

Det er derfor vi elsker dem så meget." Hvert stue har et fokuspunkt. Det er det sted, der beder opmærksomhed, når vi først kommer ind i lokalet. Designere Alison Vanderpool og Ariana Villalta af The Elegant Abode foreslår at starte der. "Sørg for at du altid starte med en vigtigste knudepunkt og begynde at placere møbler derfra," siger Vanderpool. "Du skal ikke være bange for at have dine møbler placeret i midten af ​​rummet. En anstændig mellemstore område tæppe vil jorde det og skabe en mere behagelig følelse."

Vanderpool og Villalta begynde med polstrede stykker, først og fremmest, at afgrænse en behagelig siddeplads arrangement. De kan lide at bruge enten to matchende sofaer står hinanden eller en sofa med to lænestole at fremme samspillet og engagement med andre i rummet. For at sikre, at der er altid plads til flere, "ottomans kan også være en fantastisk tilføjelse til siddepladser og kan nemt flyttes rundt," siger Vanderpool.

Osmannerne, sofaborde, lejlighedsvis tabeller og andre bærbare overflader låne rummet en rar atmosfære, der sikrer, at der altid er en overflade i nærheden for en bog, drikke, lampe, bakke eller vase. Det er de stykker, der fanger alle vores ting - de værdifulde ting, der engagerer os og opmuntre os uden suset af dag-til-dag forpligtelser. "Fokus på den levende del," rådgiver designer Andrea Brooks.

"Gør beboelig disse værelser, med komfortable, dybe polstring stykker og snuggly men holdbare tekstiler Jeg elsker bruger stole, drejelige, når du har flere siddepladser områder Og jeg elsker min overscaled fodskammel -.. Det er bevægelig, inviterer til at sidde på, og du kan sætte din fødder op, når du vil. " Så lege med placeringen af ​​dine møbler. Træk op en stol, sætte dine fødder og finde et arrangement, der tilskynder bor i din stue.

yderligere