Login
Register
startmenuen

3 nemme måder at spare på din næste flyrejse

Desværre for trætte rejsende, er der ingen reel genvej til at finde billige flybilletter. Som med ethvert køb, skal du shoppe rundt for at få den bedste deal - ved at prøve forskellige booking websteder, ændre dine datoer og vente til det helt rigtige tidspunkt til at købe. Men hvis du er villig til at sætte i en lille tid og kræfter, kan du spare stort på din næste flyrejse.

1. Køb Tidlig Især i spidsbelastningsperioder rejse perioder, kan foretage reservationer sent i spillet koste dig en masse penge. Flyselskab billetpriser typisk gå op i de sidste to uger før fløj, så hvis du planlægger forude, så prøv at foretage opkaldet, før denne frist. Og hvis du rejser internationalt, vil du ønsker at bestille endnu tidligere - fra tre til seks måneder i forvejen - for de bedste tilbud. For mere om specifikke booking deadlines og anbefalinger, se Vil den laveste Fare? Her er Hvornår bestiller. Når det er sagt, til tider kan du få heldig, hvis du venter, hvilket bringer os til:

2. Køb Late Nogle gange kan du købe billetter i allersidste minut for en stor pris, hvis flyselskaberne har undladt at fylde deres fly. Du kan finde sådanne billetpriser på specialiserede websteder som LastMinuteTravel.com, eller undertiden på flyselskabernes hjemmesider og online booking sites som Expedia. Hvis du kan stå spændingen, og hvis du er fleksibel med din rejseplan og datoer, kan du finde fantastiske penge-opsparere til meget attraktive Rejsemål. For mere info, se guldkorn for booking et Last-Minute Trip.

3. Shop Around Uanset hvor godt det lyder, bør du aldrig bestille den første billetpris, du ser. Start din søgning ved at kontrollere et par af de store online rejse udbydere såsom Travelocity, TripAdvisor Fly eller kajak. Airfarewatchdog er en anden god kilde til lave priser. Kontrol disse steder vil give dig en foreløbig idé om, hvilke flyselskaber flyver netop din rejseplan, hvad den igangværende sats er, og hvilke begrænsninger kan gælde. Bevæbnet med disse oplysninger, kan du gå direkte til flyselskabet hjemmeside for at se, om de samme flyvninger er billigere (nogle flyselskaber garanterer at tilbyde de lavest mulige priser på deres egne hjemmesider).

Mens du er der, skal du kontrollere, hvis flyselskabet kører enhver købs- eller forfremmelser til din destination. Hvis du ikke kan se noget i din foretrukne prisklasse, skal du ikke være bange for at bide din tid og se billetpriser for lidt. De fleste større booking sites har alarm funktioner, der vil emaile dig, når din billetpris falder til en pris, du er villig til at betale.

yderligere