Login
Register
startmenuen

Materialevalg frame vinduer

Wood-frame vinduer er langsomt miste deres markedsdominans til vinyl, selvom de stadig betragtes som den gyldne standard af mange professionelle installatører og husejere. De er stærke, smukke og relativt energieffektive. Som det kunne forventes, gode også koste mest. Den knock mod dem er vedligeholdelse: De skal være malet eller bejdset jævne mellemrum for at se godt ud og forbliver beskyttet mod elementerne.

Nogle producenter adresse, der kræver vedligeholdelse ved beklædning af træ med vinyl - som det er tilfældet med Andersen Windows - eller aluminium. Resultatet er en hård, vedligeholdelsesfri ydre og et naturligt træ interiør, som du kan male eller bejdse. Disse fordele betyder pletterede-træ vinduer normalt koste mere end almindeligt træ.
Når shopping for træ vinduer, kigge efter nem betjening og tætsiddende hjørner. Vær sikker nogen udsatte træ er fri for pletter, og at fingerled er ikke synlige.
Aluminium-frame vinduer tilbyder de lave omkostninger og lav vedligeholdelse af vinyl-versioner; de er også holdbare. Den største ulempe ved aluminium-frame vinduer er deres metalramme-de gennemfører varme let, tjener dem en høj U-værdi. (Højere er ikke bedre her -. Jo højere U-værdi, jo mere varme en ramme taber) Sammenlignet med vinyl eller træ rammer, som falder inden for 0,3 til 0,5 rækkevidde, kan aluminiumsrammer har en U-værdi så høj som 2 . de har også tendens til at føle sig kold at røre ved og er tilbøjelige til at kondens.
Disse ulemper gør aluminium-frame vinduer kun egnet til varmt klima, hvor køling regninger er større end varmeregningen. Hvis du beslutter dig for at installere aluminium vinduer, skal du sørge for dem, du bestiller er udstyret med en termisk pause i rammen - som regel en stribe af plast eller gummi, der holder i og uden for rammen adskilt for at hjælpe med at begrænse varmeledningsevne.
Glasfiber og komposit-frame vinduer er de nyeste muligheder. Fremstillet af materialer der ligner dem på kofangere, begge er stærke, vedligeholdelsesfri og mere energieffektive end vinyl. Og til en pris nogenlunde mellem vinyl og træ, de er også overkommelig.

Owens Corning tilbyder en sammensat enhed kaldet Generationer for udskiftning markedet. Marvin producerer en serie af sammensatte vinduer kaldet integritet. Lavet af Ultrex, en kombination af glasfiber og polyester harpiks, kan de Marvin enhederne skal males så de passer til din smag, noget du ikke kan gøre med vinyl vinduer.
Som med vinyl vinduer, kigge efter en ensartet farve i hele rammen og samlinger, der er varme-svejset i stedet sluttede med skruer. Og uanset hvilken vindue du overvejer, ikke gå efter materiale alene. "Tjek de låse, krumtappe og elevatorer," siger Carl Germer, af Germer Byggeri i Rutherford, New Jersey. "De skal være nemt at bruge og føler sig trygge i hånden. En kvalitet vindue har kvalitet hardware."

yderligere