Login
Register
startmenuen

Alt om Business Etiquette

Hold din chef Informed
Overdriv ikke komplimenter og aftaler om din chef. Primært, bør du behandle alle dine kolleger med respekt, men også opfører anderledes mod en overlegen kan nemt synes at være brun-forkant. Du bør imidlertid give din chef med mere information, da han er i sidste ende ansvarlig for din præstation. Hold ham orienteret om eventuelle forsinkelser, tilbageslag, nye udviklinger eller bekymringer.

Respektere andre kulturer
Hvis din virksomhed virker internationalt, altid respektere andre kulturer. Selvom du ikke behøver at være flydende i alle sprog, du driver forretning i, at et forsøg lære mindst en del af et sprog kan påvise et stærkt ønske om samarbejde og respekt. Andre kulturelle forskelle såsom ferier og bordskik bør undersøges, før nogen internationalt møde.

Rettidighed
Når der er en tidsfaktor i noget forretningsmæssige, fra en frist for et projekt eller et møde indstillet til at begynde, skal du ikke være for sent. Det indebærer, at du har ting mere presserende end dine kolleger eller kunder, og mere værdige af din opmærksomhed.

Husk det grundlæggende
Frem for alt andet, huske de enkleste manerer, du blev undervist som barn. "Please", "tak" og "du er velkommen" er nogle af de mest grundlæggende talt manerer, og alligevel nogle af de mest glemt. Undgå at hæve stemmen og stødende sprog.

yderligere