Login
Register
startmenuen

Lær et fremmedsprog helt alene

Lytte & Tale
Lyt til sproget så meget som muligt. At lytte er den bedste måde at forbedre din udtale foruden forståelse. Dette vil sandsynligvis være din svageste, især hvis du bor i et land, der har ringe adgang til fremmedsprog. Der er mange, mange podcasts og radiostationer tilgængelige via iTunes eller Realplayer eller gennem deres egne hjemmesider, eller bare skifte det talte sprog funktion til fransk eller spansk på dvd'er, du allerede ejer. Stol ikke på underteksterne til præcis matcher, hvad der tales om.

Oversættelserne er mere kulturel end bogstavelig.

Yabla og FluentU er måske de bedste sprogindlæring værktøjer, jeg har fundet online, og de er ikke for dyrt for mængden af ​​materiale, som du vil have adgang til. De er online video nedsænkning platforme ved hjælp af ægte, autentiske sprog. Undertekster og oversættelser til engelsk findes på skærmen.

Som for online sprogindlæring sites, Gennemsigtige sprog, Babbel, Busuu, Verbling, Mango Sprog, og Duolingo er alle nyttige. Den første lektion er gratis på Babbel og du kan også spare $ 50 off enhver Rocket Sprog kursus med koden. Hvis du er på udkig efter online video kurser, prøv de mange sprogkurser tilgængelige på Udemy.

Hvis du skal blot udtalen af ​​et ord, prøv Forvo eller du kan sende tekst, der skal registreres af indfødte talere på Rhinospike.

Audiovisuelle programmer
BBC Sprog er en stor arbejdsplads med gratis lyd- og videofiler. Den Muzzy video Programmet er designet til børn og er tilgængelig på fransk, spansk, italiensk og tysk; men jeg er sikker voksne kan drage fordel af det også. Victor Ebner serien er en fordybelse video metode til at lære fransk, italiensk, spansk, tysk og endda Schweizertysk. Fransk i aktion, Destinos og Fokus Deutsch er tre store videoprogrammer til fransk, spansk og tysk.

Jeg har brugt de franske in Action videoer og kassetter i mine kollegium klasser, og jeg anbefaler Dem meget, selv om de er helt dateret nu. De fleste kollegium biblioteker har de videoer, men jeg tvivler på de lokale biblioteker ville. Hver gang imellem båndene og lærebøger sælges på Ebay, så jeg vil foreslå at prøve først før udgifter $ 400 på dem fra forlaget. Bedre endnu, det firma, der producerer programmerne, Annenberg / CPB-projektet, har alle de videoer på deres hjemmeside, som du kan se, hvis du har en bredbåndsforbindelse (men kun hvis du er i USA eller Canada). Du skal tilmelde dig på hjemmesiden, men det er gratis og nogle af udskrifter er også tilgængelige online, så du kan læse sammen med dialogen.

yderligere