Login
Register
startmenuen

At vælge den bedste madras for rygsmerter

Sover på den forkerte madras kan forårsage eller forværre rygsmerter. Den manglende støtte fra en madras forstærket dårlig sovende arbejdsstillinger, stammefolk muskler og hjælper ikke at holde ryggen i tilpasningen, som alle bidrager til rygsmerter.

Sovekomfort ofres, selv om en madras ikke opfylder individuelle præferencer. En madras, der tilbyder både komfort og rystelse hjælper stoppe kort rygsmerter til at reducere, så i løbet af virkelig forynge strukturerne i ryggen af ​​natten og rekreation.

Med den store s udvalg af madrasser på markedet, kan den rigtige madras valg være svært. Følgende praktiske retningslinjer er designet til at hjælpe patienter med rygsmerter, både for ryk stoppe korte og sovekomfort valget den bedste madras:

Personlig præference bør afgøre, hvilken madras er bedst i sidste ende. Der er ingen enkelt madras stil eller type, der fungerer for alle mennesker med rygsmerter. Enhver madras, der hjælper en søvn uden smerter og stivhed, er den bedste madras til den enkelte. Patienter med smerter i lænden bør madras valg, der for komfort og støtte opfylder deres standarder og giver dem mulighed for at få en god nats søvn.

Forstå og om de fysiske komponenter af madrassen spørge. Spolerne eller indvendige fjedre af en madras giver bæreren. Nogle madrasser er forskellige i deres antal og placering af spolerne. Polstring på toppen af ​​madrassen kommer i mange forskellige tykkelser. Madras dybder overalt normalt 7-18 inches dyb. Markeringer af antallet af spoler, bør den type polstring og madras dybde bestemmes ved individuelle præferencer.
Se madras retningslinjer for sovekomfort
Find en madras med ryk stopper kort. En god madras skal yde støtte til de naturlige kurver og tilpasning af rygsøjlen. Den rigtige mængde af jerk stopper kort hjælper også til at forhindre patienten ømme muskler i morgen. Mens der ikke er meget kliniske data på madrasser, en undersøgelse viste, at mellemstore hårde madrasser end faste madrasser har normalt mere tilbage smertelindring.
Læs mere om holdning rette ryggen

Opnå en balance mellem ryglæn og komfort. Samlet komfort af madrassen under søvn er lige så vigtig som tilstrækkeligt ryk stoppe kort. Sover på en madras, der er for fast og kan forårsage smerte, blå mærker. En medium-fast madras kan være mere praktisk, fordi det er den skulder og hofter kan nemt falde i. Patienter, der ønsker en fastere madras til ryk stoppe kort, kan for nemheds skyld få en med tyk polstring.

Vide, hvornår det er tid til at få en ny madras. Når en gammel madras sags synlig i midten eller ikke behageligt, er det nok tid til at købe en ny. Boards under en flænge madras for at forhindre det, i midten sagging er kun en midlertidig løsning for sagging; en ny madras stadig er nødvendig.

yderligere