Login
Register
startmenuen

Fem Interview Kjole tips til kvinder

Dit CV er imponerende, du kan bede dine praktiseres svar på alle mulige spørgsmål intervieweren, og du har den perfekte kombination af erfaring og kompetencer til jobbet fik - jobbet er dit, er det ikke? Ikke nødvendigvis. Du kan endda fremragende jobmuligheder sabotage af et dårligt første indtryk at gøre for en tøj eller fejltrin pleje. Følg fem grundlæggende retningslinjer for at sikre, at du for din samtale prasentieren en professionel, kompetent image.

Fur kjole succes
professionel skindtøj en første ansættelsessamtale. Den gamle kliché, "Dress for Success", er stadig gyldige til ansættelsessamtaler, især for yngre jobsøgende. Fejle på siden af ​​konservative, traditionelle tøj og dressing op i stedet dressing ned. For kvinder, betyder det en mørk eller neutral farvet kulør, en ma? Geschneidertes, elegant bluse og matchende, mid-hæl pumper. En Geschneidertes kjole ma? Er toppet med en simpel jakke også acceptabelt. Classy pantsuits er bredt accepteret i de store en-US byer ?; I tvivlstilfælde en kjole eller nederdel over bukser valg.
Et interview er ikke en social begivenhed

Du vil ikke ud clubbing. I stedet du ønsker at formidle et billede af professionalisme, modenhed og god dømmekraft. Din yndlings lille sorte kjole kan virkelig hot se på dansegulvet, men det er ikke det budskab at sende til en potentiel arbejdsgiver. Din tøj skal vise, at du er seriøs omkring det job, du søger, nok dom selv nødt til at undgå som en part pige, gaver og kunne nemt passe ind i en professionel arbejdsplads. Deres mål: at stå for dine faglige kvalifikationer og tillid, ikke dit tøj valg.

En anden kliché giver apt råd, hvis din samtale og pleje Zubehorauswahl under hensyntagen til - "Less is more". En enkel, kontrolleret hår, en eller to enkle smykker, såsom et ur og vielsesring, og diskret makeup er de bedste måder at din samtale tøj Accessorize. Dine tilbehør bør supplere din kjole, er det ikke overmande. Det gælder at lugte så godt - duft skal være subtile, hvis overhovedet taget, indtil nogen eller forårsager nød til dem såre undgå med kemisk overfølsomhed.
industri Standard

Nogle virksomheder giver deres ansatte til at klæde sig afslappet eller vise deres personlige stil, især i den kreative Kunsten, softwareudvikling og rekreation-orienterede erhverv. På trods af den herskende virksomhedskultur, kjole til din første samtale i den traditionelle, professionelt business påklædning. Den eneste undtagelse er, når en interviewer viser dig "klæde ned" til din samtale kan. err Også i dette tilfælde på den side af konservative beslutninger - ma skræddersyede bukser, enkel bluse og lav Absatzen pumper i stedet for jeans og dine yndlings T-shirt. Når du bliver ansat, kan du gøre dine tøj valg passer kontoret til at passe standarder.
Hvad der skal undgås

En ma? Skræddersyet jakkesæt eller business kjole og jakke kan formidle det rette indtryk til en interviewer, men iført den forkerte ting kan have den modsatte effekt. For det første interview, bør kvinder altid lade visse beklaedningsgenstande inden grænser. Jeans, cargo bukser og shorts er bestemt ikke i starten, ligesom T-shirts eller sweatshirts er. Må ikke bære sneakers, flip-flops eller støvler. Og alt tyder på huden er, det forkerte valg - til dit mellemgulv, nøgne rygge eller skuldre eller for meget ben eller spaltning er alle tabu i en professionel interview indstilling. Som for tilbehør, iført ingen hat, tunge makeup, vilde frisurer eller forstyrrende smykker og holde Korperpiercings og dækket tatoveringer.

yderligere