Login
Register
startmenuen

Dimensionering værelse Air Conditioner

Før du køber et værelse air condition, kontrollere dens BTU rating til at sikre, at du køber den rigtige størrelse. (Se Hvad er en BTU) Værelses klimaanlæg udføre bedst, når de er dimensioneret korrekt, så det er vigtigt at vælge en enhed med en kølekapacitet der er rigtigt for det rum, hvor det vil blive installeret. En enhed, der er for lille, kan være utilstrækkelige til at køle et rum, men en overdimensionerede klimaanlægget vil tænde og slukke, spilder energi, stigende el-regninger, dræning af enheden, og gør et dårligt stykke arbejde med affugtning af luften.

Før shopping, måle dimensioner af det rum, du ønsker at køle. Multiplicer længden af ​​bredden for at få pladsen optagelser af boligareal. Derefter matcher rummets størrelse med BTU rating, som bør være trykt på kassen. Som regel-of-thumb, figur 20 BTU for hver kvadratfod, selvom dette er påvirket af din klima, vinduesstørrelser, hus shading, og rummets højde.

Room klimaanlæg operere på 5.000 til 24.000 BTU i timen; 12.500-BTU enheder anses store. Forvent udgifterne til klimaanlægget at stige som BTU bedømmelse går op.

Små værelse klimaanlæg generelt operere på 5.000 til 7.000 BTU i timen og kan tilstrækkeligt køle 100 til 300 kvadratfod.

Mellemstore modeller kører med 8.000 til 10.000 BTU pr time. De kan køle et rum op til 450 kvadratfod. En stor enhed bedømt mellem 10.000 og 12.500 BTU vil køle et rum størrelse 400 til 650 kvadratfod. Se skemaet nedenfor for komplet anbefalinger.

Flere variabler kan påvirke kølekapacitet:

Hvis du bor i et meget varmt klima, kan du bruge en AC enhed, der udsender mere BTU per time end anbefalet.

Tilsæt 10% kapacitet for særligt solrige værelser eller trække 10% kapacitet for lyssky værelser.

Hvis det rum, du er køling permanent åben for et tilstødende rum, finde den firkantede optagelser af begge værelser når de beregner de klimaanlægget du får brug for.

Bærbare klimaanlæg generelt ikke så effektive som vinduet klimaanlæg, så det er en god idé at få en mere kraftfuld enhed end pladsen optagelser indikerer.

yderligere