Login
Register
startmenuen

In Between Dubai og Abu Dhabi

Dubai og Abu Dhabi er to af de mest kendte byer i Mellemøsten, men beslutningen om, hvilke af dem til at dedikere en mellemlanding til kan være en vanskelig opgave. Med Emirates stoppe i Dubai for langdistanceflyvninger, og Etihad Airways stoppe i Abu Dhabi, kan dette være en af ​​dine afgørende faktorer i at vælge et flyselskab til at tage dig fra den ene ende af verden til den anden. Denne side-by-side sammenligning bør give dig nogle stof til eftertanke med ideer til, hvad du kan se og gøre i 8-10 timer i hver by.

Arkitektur
Uanset hvilken by, du vælger, vil du aldrig være langt fra en rekord-indstilling bygning. Selvom Dubai har trukket mest opmærksomhed for rekordstore arkitekt- og ingeniørvirksomhed projekter som Burj Khalifa, Palm Jumeirah og Burj al Arab, Abu Dhabi har sin rimelige andel af banebrydende bygninger for dig at undre sig på din mellemlanding - herunder dens helt egen 'skæve tårn i Abu Dhabi ", den forbløffende Capital Gate bygning.

Kultur
Hvis du er til historie og kultur, Abu Dhabi velsagtens har lidt mere at gå efter det, dens Emirates Palace, Al Ain Camel Market, Den Store Moske og diverse museer er mere end nok til at besætte dig på en mellemlanding. Når det er sagt, Dubai har en kulturel side til det også; det er særligt stærk på moderne kunstgallerier, og labyrinten-lignende netværk af gamle gader i Al Fahidi Historic District vil give dig en forsmag på, hvad byen var før skyskrabere gik op.

Forlystelsesparker
Abu Dhabis stor drage i forlystelsesparken afdeling er Ferrari World, den største forlystelsespark i verden, som også er hjemsted for den hurtigste tur i verden, 'Formula Rossa'. Du kan finde den på den nyligt udviklede Yas Island, som også har et vandland og masser af restauranter. Dubai har Wild Wadi Water Park, som har 30 forlystelser og attraktioner, og er en stor mulighed, hvis du rejser med børn.

  • Atlantis The Palm

Shopping
Det siger sig selv, at Dubai er fremragende til shopping, med slanke, aircondition indkøbscentre boliger alle tænkelige designer mærke. Dubai Mall er den største i verden ved samlede areal, også indarbejde et akvarium, zoo og skøjtebane. Men Abu Dhabi ikke bør overses som en anden stor detail destination, da det også kan prale verdensklasse shopping med alle de store mærker.

Views
Du kan nyde en fantastisk udsigt fra observation dæk af Burj Khalifa i Dubai - verdens højeste observation dæk. Hvis du er i Abu Dhabi, kan du hovedet til Observation Deck 300 på Etihad Towers og nyde en luksuriøs high tea på Jumeirah at Etihad Towers.

Strande
Strande i Dubai er primært domineret af hoteller, hvilket ikke er så stor, når du blot passerer gennem snarere end opholder sig på en af ​​luksus hoteller, og det bedste er private. Men der er nogle gode offentlige strande i Abu Dhabi, takket være den investering, der er gået ind i Corniche område i de seneste år. Hvis du har lyst til nogle solbadning, kan Abu Dhabi har kanten af ​​denne grund.

Andre overvejelser
Hvis du er på et budget, Dubai er marginalt billigere end Abu Dhabi. Der er generelt også mindre trafik i Dubai end Abu Dhabi, som kan gøre det lettere at komme rundt i den begrænsede tid, du har til rådighed på en mellemlanding. I sidste ende, selvom begge byer har stærke fortjenester, og uanset hvilken by, du vælger, har du masser at holde dig underholdt under dit korte ophold.

yderligere