Login
Register
startmenuen

Skærmbeskyttere til smartphones

En masse udstyr skib med skærm beskyttere, og der er masser af steder, der sælger dem for hver enhed på markedet. De kan hjælpe med at reducere risikoen for ridser eller revner på din dyrebare touchscreen, men de uundgåeligt påvirke det æstetiske og undertiden usability så godt.

Hvis du vil købe en skærm beskytter så sørg for at det er skræddersyet til din enhed og købe det med det samme, fordi enhver ufuldkommenhed på skærmen kommer til at øge chancerne for, at du vil ende op med bobler. Følg monteringsvejledningen omhyggeligt og langsomt, tålmodighed får de bedste resultater.

Du generelt får skærm beskyttere i multipla, så du kan skille den aktuelle, når den opfanger en ridse eller anden skade, som det uundgåeligt vil, og sæt en ny. Du kan også få skærmbeskyttere, der går betragtningsvinkler for privatlivets fred, og nogle hævder at reducere blænding.

De kan kombineres med slanke eller hårde sager, der forlader skærmen udsættes. Ulempen er, at de kan maddening at passe og de kan reducere følsomheden på den berøringsfølsomme skærm. Nogle af de dyrere skærmbeskyttere tendens til at påvirke følsomheden mindre, men det er en afvejning.

Det sidste ord
Hvis du får chancen for at tage et kig på nogle tilfælde, før du køber, derefter hoppe på det. Det er altid bedre at få en hands-on fornemmelse. Det kan også være en god ide at købe et par tilfælde til forskellige lejligheder. Kom godt i en slank sag for hver dag på kontoret og en robust taske til din Vandreture udflugter, kunne være vejen at gå.

Vi vil gerne høre om dine oplevelser med smartphone og tablet sager. Hvilke mærker har du stole på, og hvilke tilfælde har svigtet dig? Hvis du har nogen tips til case shoppere derefter skrive en kommentar og lad os vide.

yderligere