Login
Register
startmenuen

Nyeste Laminatgulv Design Trends

Som med alt interiør relaterede, har de bedste laminatgulve producenter holdt op med alle de nyeste design tendenser til at sikre deres produkter forblive relevant for dagens marked. For 2014/2015 de største tendenser er:

Større planker - Ikke alene er producenter ser mere interesse i tykkere planker, men i forsøget på at kopiere tendenser i fast hårdttræ gulvbelægning de nu tilbyder længere og bredere planker også.

Højglans finish - Gloss på laminater anvendes til at betyde faretruende glatte forhold, men nye forbedrede efterbehandling processer betyder, at du nu kan få højglans finish, som er skridsikker også. Højglans laminatgulv parret med raffinerede minimalistiske interiør kan tilbyde en meget smart high-end ser, selv på et budget.

Den "ikke-så" nye neutrale - Gray har været et centralt "ny neutral" i et stykke tid nu, så det er egentlig ikke så nyt, men det er stadig meget on-trend for 2014/2015; grå tonet laminater i forskellige finish kan nu findes i mange top mærke samlinger.

Industriel edgy - Det er hvad vi kalder fremkomsten af ​​cement gulv som et nyt udseende for privatkunder indstillinger, især loft-type boliger. Hvis du kan lide udseendet, men beslutter, at hælde en cement gulv er ikke en realistisk mulighed for dig, så cement udseende laminat fliser er den næstbedste løsning.

Laminat dine vægge! - Ja, du læste rigtigt! Hvis det gøres rigtigt, tilføjer den samme træ-look laminat gulve fra dit gulv på en central accent væg kan se spektakulære.

Etableret i 1946, er Shaw Gulve nok bedst kendt i USA for sin dominans i tæpper og tæpper, men gik ind i hårde overflade gulve industrien i 2002 med åbningen af ​​sin første laminatgulve facilitet. Shaw har gået på at blive en af ​​de store aktører i alle områder af gulve, og i dag byder ikke mindre than190 produkter i laminat rækkevidde.

Af særlig interesse er produkterne i Luminiere Højglans samling - Shaw var en af ​​de første til at bringe høj glans laminater til markedet - som har meget forskelligartet forskellige træ ser ud til at passe næsten ethvert interiør design, fra cremet lys modernistiske Echo Lake til den mere klassiske dybe kakao brun brasilianske Vue.

Også at bemærke er det store antal af brede laminat planker, der skaber en meget on-trend look, ligesom Landskaber Eastlake Hickory gulv vist nedenfor til højre. Husk på, at langt de fleste af de Shaw Floor laminater er træ-look for en god grund. For mens de har et begrænset udvalg af sten effekt laminater (Majestic Visioner, fås i 3 farver og Majestic Grandeur, i 6 farver), de er temmelig generiske leder og måske ikke den største eksempel på, hvad Shaw gør bedst!

yderligere