Login
Register
startmenuen

Madras Retningslinjer for Sleep Comfort

Den rigtige madras kan virkelig hjælpe man have en god nats søvn og vågne op følelse udhvilede og forfrisket. Sover på forkerte madras kan forårsage søvnløshed, rygsmerter, og samlede ømhed og smerter. For personer med en back problem, en madras, der er ikke en god pasform, kan gøre smerten værre.

Denne artikel beskriver en række nyttige retningslinjer for at vælge en madras eller seng - samt forslag til søvn positioner og brug af puder - for en række specifikke tilbage betingelser.

Når du søger efter den bedste madras, er det vigtigt at huske, at madrasser er i vid udstrækning et spørgsmål om personlig præference. Der er ingen enkelt type madras eller seng, der fungerer godt for alle mennesker, og der er ingen bedste madras til rygproblemer. Ligeledes er der ingen enkelt søvn position kendt for at være bedst for alle mennesker. Dette skyldes flere faktorer:

    Der er mange årsager til rygproblemer, og forskellige ryg betingelser kan reagere bedre på bestemte typer af senge, madrasser og sove positioner.
    Der er en høj grad af personlig præference for madrasser, og hvad der virker godt for én person kan ikke arbejde godt for en anden.

    Der er meget begrænset videnskabelig undersøgelse offentliggjort på madrasser og rygsmerter, og resultater fra de undersøgelser, der er afsluttet er ikke fyldestgørende.

    Samlet set kan årsagerne til rygsmerter være meget komplekse, og det er vanskeligt at isolere, hvorvidt en persons madras har spillet en væsentlig rolle i at forbedre smerte eller gøre det værre.

Den nederste linje er, at den type madras, der er bedst for enhver person er virkelig et spørgsmål om personlig præference.

yderligere