Login
Register
startmenuen

Bløde eller faste madrasser?

Sealy har lavet madrasser til 135 år, med en mission for at forbedre søvn af mennesker over hele verden. Vi begynder og slutter med folk i alt hvad vi gør, lytte, lære og udvikle madrasser, der er drevet af dig, den sovende.

På grund af vores erfaring, vi ved, hvad folk kigge efter i en madras. Vi ved, at fasthed, føler og komfort præferencer varierer fra person til person. Vi mener, at du bør have en indflydelse på, hvad slags madras er bedst for dig, at der er ingen "one-size-fits-all" løsning, når det kommer til, hvor du sover hver aften.

Så vi gjorde valg et centralt element i den af ​​Sealy erfaring, der tilbyder to forskellige madras muligheder: blød og fast.

Designet til dig
Tanken om, at de fleste mennesker har relativt lignende præferencer, når det kommer til, hvordan deres madras føles bliver nævnt som årsagen til, at mange andre madras beslutningstagere har trended mod en universel "en madras for alle" tilgang.

Der er merit til tanken om, at folk generelt deler mange af de samme præferencer, men der er tydelige forskelle mellem sveller, der uundgåeligt kommer til at blive ofret ved at tilbyde netop en type føler.

Vi tror komfort er personlig, og at din madras skal være egnet til dine præferencer, ikke en generel tilnærmelse af dine præferencer. Du tilbringer mere end 1/3 af dit liv i sengen, efter alle. Så vi satte sig for at skabe en madras, der er mere personlig, og mere præcist afspejler de varierende komfort præferencer sveller.

Valget til at tilbyde to madras føles rigtig kom ned til en enkel, men kraftfuld indsigt: nogle mennesker foretrækker følelsen af ​​at sove "i" deres madras, indhyllet og synker ind i overfladen, mens andre foretrækker følelsen af ​​at sove "på" deres madras , ophængt på en mere fast overflade.