Login
Register
startmenuen

Har du foretager disse simple fejl i valg af tøj på en dato?

Der er virkelig få ting værre i dating verden end at møde din date i lang forventet dejlig aften ud og derefter se, at personen klædt helt upassende for denne aften. Antag, at du er en kvinde forventer den herre til at dukke op til en planlagt middag på en elegant restaurant, og han viser sig i Sneakers og en tee shirt. Det kommer ikke til at gøre dig svimmel med forventning.

Jeg har engang hentet en ung kvinde for netop sådan en aften. Alle syntes stor, når jeg mødte hende, men efter at døren åbnes og hvad lignede Queen of the Damned dukkede op i fuld Goth-tilstand, indså jeg, at selv når du fortæller en person, hvor du vil være at gå for denne dato, kan du høfligt nævne påklædning for datoen. Dette gøres på en subtil måde selvfølgelig.

Nøglen til at trække væk fra en stor aften i forhold til, hvordan at klæde for en dato er ikke at være nogen, du ikke. Hvis du ikke er tryg i, hvad du er iført, vil der være lidt af en urolig følelse i hele datoen. Du kan klæde elegant og stadig være komfortabel, er der ingen lov, der siger, du har brug kjole på en bestemt måde, kun at det passer til lejligheden.

Hvis du er en kvinde eller en mand, bør du klæde ordentligt til aften, men gøre noget, der skiller sig ud bare en smule. Dressing til en dato betyder også sætte dig ud fra mængden. Det betyder ikke, at have en ny frisure, der ser ud, som om det blev gjort i den fineste salon i Transsylvanien eller iført et slips med billeder af fisk, der begynder at synge, når du rører ved dem. Ser særlige betyder ikke have taxaer bange for at hente dig.

Vi har hidtil antaget, at du planlægger at gå til en nice restaurant, så stilfulde sko vil helt sikkert have forrang løbesko, men lad os sige den dato ikke er en, hvor du går ud til middag. Lad os antage, at du har fundet en person med lignende interesser, og du beslutter dig for at gøre noget, du nyder ... sammen.

Hvor er denne dato vil tage dig, stranden, vandreture eller en lang køretur i landet? Selv hvis denne dato er bare at gå se en film, der er en ordentlig måde at klæde. Må ikke klæde på en måde, der viser du er ligeglad meget hvordan du ser ud. Det står bare til grund, at hvis du er ligeglad hvordan du ser, hvordan kan du pleje meget om den person, du er sammen med, selvfølgelig kan du ikke se det på den måde, men de kunne.

Jeg forsøger ikke at diktere stil til dig, de farver og mode, du vælger, er og bør være en forlængelse af din personlighed. Det vigtige er imidlertid at klæde for en dato med en vis mængde af smag. Iført vandresko og en tee shirt for en dag på en favorit vandresti er fint, hvor problemet opstår, er, hvis det påklædning er noget, din lokale Goodwill ville skrue ned. Dressing til din date handler om mere end garderobe. Overskrift til den lokale strand, hvor alle er iført board shorts og du møder op iført en Speedo, to størrelser for lille, vil helt sikkert gøre din date vil åbne en arterie og køre skrigende i havet i håb en Great White er svømning i nærheden.