Login
Register
startmenuen

Gør hvad du bære virkelig afspejler din personlighed?

I første omgang kan du enig ... hvis solen skinner, er der ingen tvivl den klareste sommerkjole vil blive trukket ud af dybet af din garderobe. Men er det på grund af vores ydre påvirkninger i modsætning til din egen individuelle personlighed? Stemningen du befinder dig i, kan afspejles i, hvad du bære som kan din lejlighed ... det går på en dato tøj vil være meget anderledes end den rengøring af din bil outfit.

Personligheder er en kombination af dine egne følelsesmæssige, holdningsmæssige og reaktioner på situationer, er det noget, der virkelig kan blive portrætteret retfærdigt i, hvad du vælger at bære?

For det første, at have et udvalg af tøj, du nødt til at købe dem. Ikke alle nyder shopping, men alle har brug for tøj! Beslutningen om hvad de skal købe er en jeg føler er meget skubbet over os. Alle stræber efter at være en individuel og at have deres egen 'anderledes' stil, men vi har alle det samme tøj til rådighed for os. Butikkerne følge udviklingen, og derfor vi alle gør også! Sure, når i Topshop, jeg afhente forskellige elementer til mine venner, men det betyder ikke det samme mener, hvad jeg har valgt er en sand afspejling af min personlighed. Hele denne lurvede chik stil er meget på mode i øjeblikket, med den lille denim høje taljeret shorts, afgrøde toppe og rodet hår ... du har alle set det ser alt for mange gange nu. Hvorfor skulle de ikke stadig bære det selv? - Topshop stadig sælge dem, så det må betyde jeg stadig burde være ... ret? Nej Dette look er blevet gjort igen og igen.

Folk med en lille quirky personlighed plejede at være de eneste, der virkelig kunne trække off vintage tøj, men selv det er nu 'in'. Bare fordi noget har en vintage føler, at det ikke betyder på ingen måde, at det er ... især hvis du har købt det fra en highstreet butik! Samt butikkerne, berømtheder (uanset om vi kan lide det eller ej) er en massiv indflydelse på, hvad vi slid. Det er dem, der giver os inspiration, når smide et sæt tøj sammen, men selv de afspejler ikke deres sande personligheder ved deres valg af tøj. Det meste af den tid, de får at vide, hvad de skal bære af en anden.

Med julen hastigt nærmer, jeg er sikker på mange mennesker vil modtage tøj fra kære ... hvordan fungerer det så? En anden vælger noget for dig at bære, helt sikkert, der ville repræsentere hans eller hendes personlighed i modsætning til din egen?

Jeg mener personligt, at tøj er en måde at udtrykke dig selv afhængig af en situation. Den måde, hvorpå nogen stilarter deres hår, snittet, farven og hvad de gør med det hver dag går hånd i hånd med det tøj. For mig er den eneste måde at virkelig få en sand perspektiv af en persons personlighed er at tilbringe tid sammen med dem og få at vide den enkelte person.

Som man siger "Ikke bedømme en bog af sin dækning"