Login
Register
startmenuen

2015 Chevy SS Sedan review notes: A stock car for the road

Jeg elsker bare denne hamrende V8. Det omdrejninger, har masser af magt og er virkelig, virkelig, glat. De seks-trins manuel er en dejlig match, der arbejder for komfortabel soft-shift cruising eller hård kørsel. Bilen hopper stregen og mellemtone magt er imponerende, som det er ride / håndtering mix, ikke floaty af ethvert middel, men ikke alt for barsk for Detroit. Styringen føles skarpt og godt vægtet, og der er tilfredsstillende tilbagemeldinger tilgængelige via rattet. Bilen faktisk føles overraskende lys på sine fødder og driver mindre, end den er. "Civiliserede, men ikke desensibiliserede på nogen bemærkelsesværdig måde," er, hvordan vi sætter det på autoweek.com.

Vi sagde også balancen kan være den bedste af alle, og jeg er enig - ". Konsekvent kompetence gearsystem, chassis, og den samlede dynamik" Sæt midterkonsollen knop i tour, og du kan bare cruise rundt i byen. Twist over til driftstilstand, og turen stivner pænt, og bilen er endnu wieldier.

Kabinen er enkel og godt lagt ud, og jeg kunne godt lide den røde kontraststikninger og fladbundede rat. De forreste spande føler sig godt. En ting konsekvent mig mægtigt: kollisionen varslingssystem. Det gik ud en flok over min weekend med bilen. Jeg troede, det var alt for følsom. Kan vi slå det fra?

Foto: 2015 Chevrolet SS Foto 6
En 6,2 liters V8 er den eneste motor i 2015 Chevrolet SS.
PHOTO BY CHEVROLET
ROAD TEST EDITOR JAKE Lingeman: Jeg havde kun en nat i SS, så jeg ikke har for meget af chance for at sætte det gennem sine Skridt, kun få pendler til og fra arbejde.

Jeg havde bilen i enten sport eller ydeevne tilstand det meste af tiden, hvilket gjorde det føle sig temmelig stiv. Et par af de huller, jeg ruller regelmæssigt over slog larmende i kabinen. Organ roll var velkontrolleret og styring var passende stram i alle tilstande. Ser man på spec ark, det har en elektrisk servostyring setup, hvilket gør dens heft og god fornemmelse endnu mere overraskende.

Strøm fra V8 kommer på glat og forbliver glat, uden nogen toppe eller dale i drejningsmoment. Spinning dækkene er bare et spørgsmål om at glide koblingen lidt hurtigere end normalt, men traction control vil altid holde dig i kø, så længe den er aktiveret. Der er flere måder for at, ved den måde, fra fuld-on til fuld-off.

Koblingspedalen var lidt hårdt at modulere; indsatsen var god, selv om. Det tog lidt øvelse at engagere jævnt ved lave hastigheder. Ved høje hastigheder, men ingen problemer: bare jamme det og ram den.

Der er noget om styling af SS, at jeg ikke helt ind. Jeg kan ikke sætte min finger på det. Den forreste tre-kvart visning ser godt ud, selvom jeg gerne vil have en lidt mindre krom, de bageste trekvart view bugs mig selv, det ser for højt eller noget.

Der er en masse af sedans derude for $ 47000. Du kan få en oplader R / T Scat Pack, et veludstyret 300C, sandsynligvis endda en billig BMW 5-serien. Denne ene tilbyder en manuel trans, men, som altid er en bonus. Jeg kan lide SS, men jeg ville nok gå med opladeren først. Den grundlæggende R / T kun sætter dig tilbage $ 33295. Helvede, kan du installere en manuel gearkasse med alle de penge, du sparer.