Login
Register
startmenuen

Fordele, Ulemper og Omkostninger ved Laminatgulv

Laminat gulve
Kun få produkter i hjemmet forbedring verden har lavet en større plask end laminatgulve. Det er markedsført som en hård, omkostningseffektiv og let at installere gulvmateriale, men gør det lever op til de høje forventninger? I denne udgave af Pros, Cons, & omkostninger vil vi tage et nærmere kig på laminatgulve at forsøge at besvare det spørgsmål.

Fordele
Når det kommer til fordelene ved laminatgulve som byggemateriale, næsten alt hvad du har læst eller hørt om laminat er sandt. Faktisk ville du være hårdt presset for at finde et gulvmateriale med en større upside end laminat. Her er en liste over de fordele, du kan nyde, hvis du installerer laminatgulve i dit hjem.

    Holdbarhed-Jake Spil af Pro Works Flooring, Inc. i Denver, Colorado, siger, at laminatgulv ry for sejhed er velfortjent. "Jeg har taget en nøgle til det og ridset dælen ud af en prøve," siger Games ", og det gør ikke bunden." Scratch modstand er ikke laminat eneste aktiv, enten. Laminat gulv er også modstandsdygtige over for slag, pletter, og vil ikke falme, når det udsættes for sollys.
    Nem installation-Nr gulvmateriale er nemmere at installere end laminatgulve. En masse af det skyldes det faktum, at laminatet danner et flydende gulv, hvilket betyder at det ikke behøver at sømmes, hæftes, eller limet til et undergulv. Den anden grund laminat er så let at installere har gøre med, hvordan plankerne vedhæfte sammen. "Vi foretrækker ting, der klikker sammen," siger Games, med henvisning til snap sammen gulvbelægning planker, der nu tegner sig for størstedelen af ​​laminatgulve på markedet.
    Great Looks- "Laminat er nogle virkelig cool stuff," siger Games, "det ser rigtig ligner ægte træ". I del, der er på grund af de høje opløsning billeder, der for øjeblikket anvendes til at skabe de mange ser laminatgulve, selvom Games point at de teksturer nu bruges med laminatgulv tage det et skridt videre, gør for laminatgulve, der føles så autentisk som det ser ud.
    Alsidighed-Ifølge floorfacts.com, kan laminatgulve installeres i løbet af næsten enhver underlag, herunder beton, træ, krydsfiner, OSB, og tidligere installerede vinylgulve. Og da det ikke udvide sig og trække som rigtig træ betyder, Games bemærker også, at det er godt gulv til brug i områder, hvor hårdttræ gulv er ikke en mulighed, som i nedenstående kvalitet installationer.

Cons

I modsætning til hvad nogle ville have du tror, ​​laminat gulve er ikke en perfekt byggemateriale. Det har nogle ulemper, som husejere er smart at tage hensyn til, før du vælger at installere det. Her er ulemperne:

    Fugtskader-Kernen er laminat fremstillet af et kompositmateriale kaldet high density fiberplade (HDF), som er mere modtagelige for vandskader end naturtræ. Ifølge Games, når HDF udsættes direkte for stående vand, det bryder ned og udvider. Når det sker, er et laminatgulv kompromitteret og skal udskiftes. Det begrænser de områder, hvor laminat kan installeres, udelukker steder som badeværelser, hvor regelmæssig udsættelse for vand er hverdagskost.
    Laminat er svært at reparations- "Træ kan refinished 6, 7, 8 gange, og hovedsagelig du får en ny gulv hver gang," siger Games, der konstaterer, at lakering hårdttræ koster omkring halvt så meget som at installere et nyt laminatgulv. Laminat, på den anden side, er meget sværere at reparere, selv når det kommer til simple patch job.
    Korrekt installation-While laminat er almindeligt annonceret som DIY venlige, Games advarer om, at det stadig tager nogle færdigheder til at installere det korrekt. "Det er temmelig svært at gøre det ser skarpt medmindre du ved hvad du laver," siger Games, som påpeger, at de indledende og afsluttende faser af at installere laminatgulve er de mest kritiske, og vanskelige, aspekter af at opnå en professionel kvalitet, kvalitet installation.