Login
Register
startmenuen

Hvad er Mineral Water?

Selvom vandet dækker tre fjerdedele af verdens og pryder skyerne i sin gasform, sandheden er vand egnet til konsum vokser knappe. Vi alle skal sørge for at opbevare og behandle det, som vi gør vores største skat: liv.
Ikke desto mindre, naturen giver os en meget speciel form for vand fra dybet af jorden, en, der er blevet beriget med jordens mineraler og naturligt renset gennem filtrering under sin rejse under jorden.

Mineralvand er vand fra et mineral fjeder, der indeholder forskellige mineraler, såsom salte og svovlforbindelser. Mineralvand kan være brusende (dvs. "mousserende") på grund af indeholdte gasser.

Traditionelt blev mineralvand anvendes eller forbruges under deres forår kilder. Dette blev ofte omtalt som "at tage vandet" eller "tage en kur." Civilization efterhånden udviklet omkring disse fjedre, og folk brugte dem til kurbade, bade eller brønde. Udtrykket "spa" var et sted, hvor vand blev anvendt til iblødsætning; "Bad", hvor vandet blev primært anvendt til badning, terapi eller rekreation; og "godt," hvor vandet var at blive indtaget.

I dag er det langt mere almindeligt for mineralvand skal påfyldes ved kilden til distribueret forbrug. Rejser til mineralvand websted til direkte adgang til vandet er sjælden, og i mange tilfælde ikke muligt på grund af eksklusive kommercielle ejendomsrettigheder. Der er mere end 3.000 mærker af mineralvand kommercielt tilgængelig i hele verden.
Mineral vs. mineraliseret?

Mineralvand og mineraliseret vand ligner hinanden, men ikke er identiske.

"Mineraliseret" vand er vand, der kan komme fra en drikkevand kilde, og hvortil der tilsættes mineraler, derfor opnå sine mineralske egenskaber kunstigt. "Mineralvand" får sin skelnen gennem naturlige processer og ikke af menneskelig indgriben.
Origins

Mineralvand kommer fra naturlige kilder eller brønde, rene og rig på mineraler. I modsætning til postevand, der modtager forskellige behandlinger før konsum, er mineralvand på flaske direkte fra kilden, uden at tilføje noget kemiske elementer. Det går kun gennem en fysisk proces af filtrering for at sikre maksimal renhed.

    Mineralvand kan klassificeres efter deres oprindelse:
    Meteorologiske: Produceret af regn, sne og afisning.
    Juvenile: Dem, der ser dagslys når overfladebehandling.
    Fossil: Dannet fra sedimenter aflejret på havbunden.
    Blandet: Består af en blanding af meteorologisk, juvenile, og fossilt vand.

Anvendelser

Topo Chico mineralvand er sundt og smager fantastisk. Man kan nyde sin forfriskende smag når som helst på enhver lejlighed.
Takket være sin naturlige mineralske sammensætning, Topo Chico slukker tørsten, bistår i fordøjelsesprocessen, eller kan bruges som en mixer i alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Også det har ingen kalorier og tilføjer en lækker accent til drikkevarer, når anvendt som en blander. Nyd Topo Chico med salt, citron og salt, frugtsaft, whisky, cognac, tequila, gin, vodka, og, naturligvis, af sig selv!

yderligere