Login
Register
startmenuen

Ønsker du at købe en lejlighed? Her er hvordan du indse den sande grad af komfort

Annoncer for salg eller udlejning til at indeholde, altid, og med angivelse af graden af ​​komfort i boligen, generelt 1 eller 2.

Men de fleste købere, disse grænser er ikke klare kategorier af komfort, vel vidende kun at den ene er bedre end to, og så videre.

Og det med rette, da der er ingen klare regler om komfort lejligheder, ifølge eksperter.

De kan være kategori luksus, komfort 1, 2 eller 3, og forskellene er oftest subjektive, sagde til Ziare.com, Daniel announcer, marketing manager

Men her, vejledende, der adskiller de kategorier af komfort lejligheder:

komfort 1

En sådan lejlighed er helt løsrevet. Det betyder, at det gør ingen måde passerer fra et rum til et andet, alle værelser er tilgængelige fra gangen.

Også overfladen af ​​en sådan lejlighed er stor: et eller andet sted over 30 kvadratmeter til et studie og 80 kvm til et hus med 4 soveværelser. Ifølge speakeren, skal køkkenet være mindst 8 pladsen, og lejligheden skal have balkon. I tilfælde af mere end 3 værelser, skal der være to badeværelser.

Sidst men ikke mindst, er lejlighederne i bygninger opført efter 1977.

comfort 2

Disse boliger er normalt dobbelthus (skifter fra at leve i en anden gangen og i den gangen i soveværelset og / eller badeværelse, for eksempel). Størrelser starter ved 25 kvm og 57 kvm studie for 4 værelser.

Også, køkkenet er små, og der er kun én balkon.

komfort 3

I dette tilfælde, tre-værelses lejligheder, for eksempel, ikke mere end 40-50 kvm. Der er et badeværelse, uanset antallet af værelser, var der ingen balkon og gangarealer, hvilket gør overgangen fra et rum til et andet. , Nyttige rum er således mindre end i andre tilfælde.

Ved bestemmelse af graden af ​​komfort kan overveje andre aspekter, såsom gulvet, hvor lejligheden ligger, hvor pæn (eller usoigneret) var de tidligere ejere, blokere tilstand uanset byggeår, den tekniske tilstand lejlighed (hvis det har forbedret eller ej, den korrekte funktion af forsyningsvirksomheder osv).

yderligere