Login
Register
startmenuen

Spis protein ved hvert måltid!

Sørg for at du spiser morgenmad!
Altid forsøge at spise en solid morgenmad. Det bør være en af ​​de største måltider dagen og de vigtigste. At spise morgenmad sanantos er afgørende for at sikre de nødvendige ressourcer til begyndelsen af ​​dagen. Din krop har "fastet" for 6-10 timer under søvn og er klar til at blive tanket op.

Du bør omfatte en kilde til magert protein ved hvert måltid. Dine muskler har brug for protein. Du har brug for de aminosyrer, hvoraf proteiner er sammensat til at reparere, vedligeholde og opbygge muskler. Når du tilføjer protein til et måltid reducerer sin samlede glykæmisk indeks. Sikker at indtage i det mindste 2 g protein per kg legemsvægt. Så hvis du har 75 kg, så prøv at spise mindst 150 gram protein / dag.

Bliv motiveret!
Motivation er livsnerven, der gør maskinen i gang. Gennem programmet for muskel er det meget vigtigt at holde fokus og motiverede, selv om det kan virke lidt hårdere, end du troede. Tænk om alle dine træningsdata vil ikke være 100%. Det er vigtigt at vide, at der vil være tidspunkter, jeg ikke føler sig i stand til at træne eller motion er ikke godt. Du føler så i løbet af en eller to uddannelse er normalt, men hvis det fortsætter, kroppen fortæller dig at prøve noget nyt, eller du tager en pause.

Tiden vil komme, når din masse gevinster vil stoppe. Ja, det vil ske, men får ikke modet, det sker for alle. Selv i bedste. Det vigtige ting at huske er, at du skal holde, ikke opgive. Hvis du når et plateau, så tænk på det som en udfordring. Prøv at finde nye måder at vokse.

Tag en sund snack!
En anden måde at sikre, at du har nok kvalitet næringsstoffer i din kost er at inkludere sunde snacks hele dagen. De er hurtige måltider, der opfylder din sult og sikre en kontinuerlig strøm af næringsstoffer til musklerne.

Træn dine fødder!
Glem ikke at træne dine største muskler i din krop, dine ben muskler. Kroppen øger frigivelsen af ​​væksthormon (blandt andre faktorer). Benmuskler er blandt de største muskelgrupper i kroppen, og deres involvering vil producere den største mængde af væksthormon.

Du kan endda øge dine kalorier mindre (200-300 kalorier) gøre op dagen. Så du kan være sikker på, at du har nok brændstof til at tanke op din krop og forberede det til vækst.

Undgå skader!
Room er vigtig. Uddannelse partnere kan være en reel hjælp. Vær ikke bange for at spørge nogen om hjælp. Kend dine grænser og ikke tvinge ud over din kapacitet. De fleste mennesker er villige til at hjælpe dig. Skulle du starte alle øvelser ved hjælp af et stort antal gentagelser og lettere vægte. Derefter kan man øge belastningen og formindske antallet af gentagelser.

Når du kommer til dette punkt, tror klogt. Hvis du skader dig selv, kan du ikke træne. Hvis du ikke kan træne, mister du muskelmasse. Så vær forsigtig med ikke at skade dig selv, udføre øvelserne med streng form, og tilkalde hjælp når det er nødvendigt.

Spis flere små måltider om dagen!
Når du spiser flere små måltider om dagen, øger du dit stofskifte og sikre en jævn strøm af protein og næringsstoffer til musklerne. Du vil få mere energi og du vil holde insulinniveauet konstant. Ideelt set bør du spise 5-6 måltider om dagen, cirka hver 3 timer.

Tænk på "måltider" mere ligesom nogle snacks, ikke at opsluge fødevarer 2-3 gange om dagen. Kroppen kan ikke optage kun en begrænset mængde af protein ved hvert måltid, så ved at spise flere proteinrige måltider dagligt, vil du have en kontinuerlig kilde til næringsstoffer til muskelvækst.

De var. 20 tips, der ville give dem en nybegynder, der ønsker at sætte muskler. Jeg håber at kunne hjælpe dig og sætte dig på vej til at slanke og muskuløse krop, du ønsker.

yderligere