Login
Register
startmenuen

Sådan finder du den rigtige pude til min madras?

Den vigtigste regel: Hvis du går ud for at købe en pude, tage alle oplysninger med din madras du kan finde. Her især madrassen højde, materialet, arten af ​​skulderen zone og styrken er kritiske. Hvorfor?

Den indtrængningsdybde af kroppen i madrassen er afgørende for pude højde. Hvis puden er for høj, i løbet strække halshvirvlerne. Hvis puden er for lav, er hovedet ikke tilstrækkeligt understøttet, hvilket øger spændingen. Dårlig søvn, stiv nakke og eingeschlafene arme kommer sjældent alene fra puden. Neck stamme som opstå til 95% af en dårlig skulder zone af madrassen. Og måske du ikke vælger så blot for en ny pude, men også tiltrække en ny madras i betragtning: Så kan hjælpe vores 10 tips om.
Hvilken pude er ret i en vandseng?

Det samme gælder her som beskrevet ovenfor. Da en dyb vask med en vandseng med skulderen, kan puden under ingen omstændigheder være for høj. Desuden bør det være meget åndbart, da alle varme og fugtighed udstråles i en vandseng opad.

Hvilken pude højde skal jeg vælge?

Og her oplysningerne til madrassen er meget vigtigt igen. Jo dybere du synker med skulderen, jo mere du reducere afstanden mellem øre og madras. Den bredere skuldre, er det mere snitdybde kræves, og jo højere puden skal være.

Puden bredde kan også være afgørende. Hvis puden er for smal, de har til at "trække bag ham," det altid vende. Dette forstyrrer søvnen.
Brug ikke puder 80x80cm!

Hver madras har en skulder zone, som du også bør være direkte knyttet til din skulder. Liggende på puden i stedet kan denne zone ikke være effektiv. Du kan ikke synke, og din brysthvirvelsøjle vil vise en bue opad. Ryghvirvler er så tilbøjelige til hinanden og pres i de intervertebrale skiver. Desuden musklen er under spænding unødigt. Pisk 80x80cm pude til, kan du også direkte bruge en 40x80cm pude og har mindre arbejde om natten.
Cervikal pude eller pude?

Mange mennesker kender ikke forskellen mellem cervikal pude og pude. En nakkestøtte pude til at fastsætte din halshvirvler og tage hensyn til eventuelle tidligere skader på halshvirvelsøjlen.

En pude bør du sove godt. Den skal have den rigtige højde, og der passer til dig. Alt kan være der fra Knuddelkissen til super fast puder.
Hvilket pude er egnet til side sveller?

Du kan bruge både nakkestøtte puder og puder. Vigtigt er den korrekte højde på puden. Generelt hver pude til siden og bagfra sveller bør være lige så egnet. Men forskellene kan forklares udførligt i et godt råd.

yderligere