Login
Register
startmenuen

Virkningerne af sports massage

Denne type massage er velegnet til alle, både atleter og ikke-atleter, fordi hver krop er i bevægelse, alle bruger sine muskler.

En sports massage bringer hver muskel stofskifte går, som også affald udledes bedre, og du føler dig mere komfortabel i hans krop.

Flere og flere mennesker arbejder ud og motion. Risikoen for skader er stigende. Muskelsmerter og træthed er ofte en forløber for skader. Regelmæssigt en afslappende massage efter træning kan have en fremragende præventiv effekt her.


Forbedre blodcirkulationen og stofskiftet (bortskaffelse af affald)

    Stimulering af musklen handling og afvanding af musklerne
    Ved afslapning eller aktivering påvirker muskeltonus (spænding)
    Effektiv bekæmpelse af fortove og sammenvoksninger
    Kortere restitutionstid (stimulere mastceller)
    smertelindring
    Gulv vejrtrækning,
    Forbedre søvn mønstre og mental stemning

Opgaver Sportmasseur:
Den sports massør har forskellige opgaver. Så hele muskuloskeletale sports massør vil indeholde undersøgelser og lægger forebyggende bandager og bånd til. De sportslige massør giver råd om fodtøj, beklædning, opvarmning, nedkøling og uddannelsesmæssige aspekter.

Gennem sports massage starte atleterne i en fysisk bedre tilstand af deres træning eller konkurrence. Atleten vil være hurtigt i stand til at få den ønskede sport rytme og klarer sig godt. Den tillid og koordinering af atleten øges ved massage.

Massage er bestemt ikke kun for professionelle idrætsudøvere, for (gen) ny atlet massør kan spille en vigtig rolle. Når opbygningen for en god tilstand, trods alt, er der altid risiko for, at belastningen af ​​bevægeapparatet er større end lasteevne af kroppen på det tidspunkt.

yderligere