Login
Register
startmenuen

Sørg for, at dine stole sidder på den korrekte tæppet

Så nu, at du ved, hvad størrelse og hvor mange du har brug for, så lad os se på dine muligheder - ikke så meget som den stil af den enkelte stol, men om, hvordan de vil arbejde med din tabel. Her er et par stilistiske muligheder:

Matchende Side og Arm: Stole, der matcher hinanden og bordet. Dette er, hvad din mor - og mormor - har: En lænestol til hver ende af bordet og side stole (ingen arme) for i-mellem - alle i samme træ som bordet. Disse kan enten have en hårdt træ, polstret eller vævet sæde og er bedst købes på samme tid som bordet for at sikre en nøjagtig match.

Tip: Hvis du gå denne vej, er det bedst at købe alle de stole, du får brug for på samme tid som at finde stole med den nøjagtige slut senere kan vise sig at være en udfordring.

Ikke-matchende Stole: Stole, der matcher hinanden, men ikke bordet. At blive næsten lige så populær som et matchende sæt, denne indstilling giver mulighed for mere spillerum i indkøb og giver din personlige stil til at skinne lidt. Det er bedst at vælge stole, der er helt anderledes end din tabel, så for ikke at ligne bare en fejl, men en målrettet supplement. Du kan parre en eg bord med landets hvide stole, en mørk træ bord med akryl stole, en antikke bord med rattan stole eller en traditionel bord med polstrede stole.

Forkert Seating: Brug stole, der alle er forskellige rundt om samme bord. Dette er ikke for alle, men når du er færdig har korrekt stor afslappet charme og kan være let på lommen bogen. For at dette kan stadig have et sammenhængende udseende, er det vigtigt, at alle stolene deler nogle karakteristika: stuehus stole alle af samme slidte eg, forskellige træ stole alle malet i samme farve, etc. Dette kan også gøres i langt mindre grad af have alle matchende side stole men forskellige lænestole. Den ekstra fordel ved dette er, at de lænestole kan tjene dobbelt told i et andet rum, indtil de skal i spisestuen.

Bænk siddepladser: Udskiftning stole på den ene eller begge sider af bordet med en bænk. Dette er i øjeblikket ganske la mode. Det kan fungere godt i både nutidige og landhuse. Den store plus er, at du nemt kan klemme et par ekstra folk på en bænk efter behov, minus er, at det ikke altid er den mest behagelige for lange måltider. Det virker også godt, når du har brug for at fjerne den visuelle forstyrrelse af flere stolerygge - måske hvis dit spisebord er foran et billede vindue med en fantastisk udsigt, eller bordet adskiller køkkenet fra alrummet. Bench indstillinger kan gå alt fra en regenereret kirke pew, til en polstret sofa til en backless bondehus bænk.

Det sidste tip i stole er at sikre, at de er komfortable. Så stor som en stol ser ud eller så meget af en aftale, som sættet kan være, hvis du ikke kan sidde igennem et måltid i dem, at de ikke kommer til at gøre dig noget godt. Tag din tid, sidde i stolene og ignorere de sidelæns blikke fra de ekspedient. Hvis din ryg begynder at ache efter fem minutter, er det tid til at komme videre - uanset hvad stolen ser ud.

yderligere