Login
Register
startmenuen

Alle omkring 5 typer af kosmetik

Og vi refererer her ikke kun til fødevarer, men også kosmetik. Fashion "BIO" voksede og makeup kits af damer, der søger mirakelkure for deres hud. Men hvad det egentlig BIO? Aliona biokemiker naglet i skolen makeup Cotimanis Show kommer til at gøre nogle lys på dette område. Forskellen mellem klassiske og kosmetik BIO, ECO, naturlig kosmetisk dermatologi er givet deres sammensætning, men også deres kursusbevis.

klassiske kosmetik
Klassiske kosmetik indeholder farvestoffer, dufte og konserveringsmidler forskellige typer, med navne svært at huske for en fremmed: formaldehyd, Methylchloroisothiazolinone eller bekendte "parabener" (methylparaben, propylparaben, butylparaben og ethylparaben). Må ikke blive bange, de er tilladt af den europæiske lovgivning, så længe ikke overstiger en vis koncentration. Men for følsom hud, kan parabener forårsage allergi og hormonelle forstyrrelser.

Dermo-kosmetik
Dermo-kosmetik er skabt af dermatologer og biologer med det klare formål at løse specifikke hudproblemer: akne, dermatitis, allergi. Nej de ikke indeholder duftstoffer eller så mange konserveringsmidler er baseret på termisk vand er sikre og naturlige, men i modsætning til ECO og BIO, er designet udelukkende til forskellige hudtyper og har næsten en del af medicin for sygdomme, de godbidder.

  • натурална козметика за кожа

Kosmetik ECO / BIO
BIO og ECO kosmetik indeholder også konserveringsmidler, men til en lavere kurs end konventionelle kosmetik. I sidste ende, konserveringsmidler også en rolle for at bevare produktet sikkert til længere. Mærkning "ingen konserveringsmidler" er nogle gange uretfærdig. 5 er optaget konserveringsmidler (benzylalkohol, salicylsyre, benzoesyre, sorbinsyre, dehydroeddikesyre) og ikke-biologisk nedbrydelige er forbudt konserveringsmidler (parabener og phenoxyethanol). En anden betingelse er, at produkterne ECO / BIO skal have mindst 95% naturlige ingredienser, hvoraf 95% af biologisk oprindelse.

Det betyder at du skal komme fra afgrøder behandlet med pesticider, insekticider eller kunstgødning, ingen genetiske ændringer i jord, hvor ingen kemiske behandlinger blev anvendt i over 5 år.

Ud over dette, betyder ECO / BIO faktisk at få en attest alle de ovennævnte kvaliteter. Certifikat opnås meget vanskelig på grund af strenge betingelser og talrige retsakter tilslutte produktkvaliteten, fordi kontrol og inspektion gennemgået de enkelte virksomheder. Erhvervelse af et certifikat ECO er lidt lettere, ikke så krævende som i BIO.

Rene naturlige olier

Mange cremer og kosmetik, der fremmes sammensætning med alle mulige gode olier: Argan, oliven, macadamia etc. Og så, man spørger sig selv, hvorfor så ikke direkte købe olie koldpresset naturlægemidler butikker? Vi kan naturligvis at gøre dette, men det kan ikke arbejde i alle tilfælde. "Olie som sådan er ikke så godt absorberet ind i huden som en creme. Desuden forbliver på overfladen, hvilket skaber en film, der ikke lader huden ånde og således fører til dannelsen af ​​bumser. Tør hud, men det kan blive rigtig godt, "siger biokemiker Aliona naglet.

naturkosmetik
Naturkosmetik indeholder også naturlige vegetabilske ekstrakter fra økologisk landbrug, må ikke indeholde farvestoffer eller duft, konserveringsmidler og procentdelen er lav her. Fundet i helseforretninger og kan være så god som ECO og BIO. Forskellen er, at de ikke når at 95% af naturlige ingredienser, som BIO. De er certificeret, men som "naturlige", BIO der bekræfter, at overholdelse af meget strenge regler fra produktion, forarbejdning, transport og afsætning til.