Login
Register
startmenuen

Serena Williams: Biografi, Profile, tennis sejr

Serena Williams - berømte amerikanske tennisspiller, der blev født den 26. september, 1981 i en stor familie. Hun var den femte barn. Snart flyttede familien til Compton. Der begyndte hun at tage de første skridt i tennis. Afhængig af antallet af priser modtaget næppe alle kan få omkring det.

I begyndelsen
Da familien flyttede til Californien, en af ​​de byer, Serena, sammen med hendes søster begyndte Venus Williams hende tage tennis lektioner. Og når det blev klart, at hun var stædig og talentfuld. Fra de tidligste dage, hun ramte alle lyst og udholdenhed. I otte år hun hemmeligt fra sin far tilmeldt konkurrencen, som derefter stod hendes søster. På det tidspunkt var det svagere end hende, så i den sidste kamp tabte storesøster.

Gradvist, Serena begynder at føle glæden ved sejren, og i 14 år er blevet en professionel. stor støtte til sin far, der spillede en vigtig rolle i livet for unge idrætsudøvere.
Serena Williams Forskud

I det omfang, at Domstolen er godt spillet, forbløffet alle. I 1997 Serena vandt stærk for Monica Seles og Mary Pierce atlet og derefter på WTA turneringen i Chicago.

I 1998 indtægter jævnt antal "stjerner". Samme år vandt hun Wimbledon på engelsk mellem blandede par (partner Max Mirnyi). Han var den første i USA ved US Open US Open Championship.

1999 ikke mindre vellykket. Serena Williams slår stærke atleter og blev en forkæmper for US Open. Blandt de positive resultater af dette år, var en anden væsentlig. Det lykkedes hende at vinde mod en erfaren Steffi Graf, der tidligere har været ubesejrede 20 gange i træk ved turneringen i Indian Wells. I samme år, ved udgangen af ​​sæsonen i spillet for amerikanske tennisspiller hold bringe sejr til sit land, vandt Federation Cup.

2000 atlet bragte tre sejre i singler og et tab for hendes søster Venus i Wimbledon 1/2. Men, snart efterfulgt af sejr i et par med hende som Wimbledon og derefter OL i Sydney.

I 2001 var der en ubehagelig hændelse, der var forbundet med racistiske bemærkninger, efterfulgt af Serena i fremtiden har ikke deltaget i en turnering i Indian Wells, trods gentagne opfordringer lederskab. Men på hele året har vi været en succes. Sammen med Venus Williams vinder Australian Open.

I 2002 var 8 wins (herunder et par storesøster) og 2 tab. Efter en række succesfulde shows blev amerikansk atlet den første spiller i verden.

2003 er også rig på sejr. Serena Williams har sluttet sig til listen over atleter, der har formået at få alle titlerne på alle Grand Slam-turneringerne (herunder Steffi Graf, Maureen Connolly og Margaret Smith Court).

I det samme år i Grand Slam-turnering i Australien, Williams søstrene blev ejer af den prestigefyldte titel. Et par måneder senere, Serena måtte forlade et stykke tid på grund af skade.
afkast

Under sit fravær, selv om meget kort, den nye "stjerne", som havde til ansigt. Mellem 2004- 2007 Serena Williams vinder nogle sejre. Desuden denne periode var fuld af skader.

Siden 2008 har tennis blevet til at komme i form. Hun genvandt førstepladsen i placeringerne, men en anden skade har ikke givet meget tid til at holde føringen. Der var dog nogle sejre forbundet med Venus (OL og Wimbledon).

I de næste to år, har mange ting er sket: og de sejre og tab og skandaler. Det er bare skaden igen tvang hende til at se shows i et stykke tid.

Udbyttet blev afholdt i 2011, så i 2012, Serena genvinder titlen "bedste".

2013 var bare fantastisk. Hun spiller Maria Sharapova i finalen på Roland Garros. Hun vinder også i Victoria Azarenka hjem US Open. Hun blev den første og hidtil eneste atlet (efter alder), som indtager en fremtrædende plads i placeringerne. Præmien optjenes for at spille spil og en af ​​de største.

yderligere