Login
Register
startmenuen

Hvilken bedre stræk loft

Hvidkalkede lofter står tilbage med det sidste århundrede, og pakke dem med tapet, også ingen vil blive tiltrukket af. En mere moderne og elegant look og nedhængte lofter Tension type de er mest efterspurgte. Derfor i denne artikel vil vi finde ud af, hvad loftet er bedre - en spænding eller suspenderet, og til dette vi sammenligne deres grundlæggende karakteristika.

Specifikationer og funktioner i enheden nedhængte lofter

Tapetsering, maling, indsætte fliser og andre efterbehandling teknikker kræver omhyggelig rengøring og afbalancering vores loft overflade. Alle operationer på nivellering og rengøring loft ganske arbejdskrævende og kræver en masse af investeringer. Ellers malingen eksfolierer og tapet eller fliser skrælning hurtigt. Men spændinger eller suspension struktur er intet, der ikke kræver - overfladen er egnet til dem enten. Så du vil spare meget tid og kræfter.
Features Falske lofter

Til montering af affjedringssystem, først konstruere en metalramme, som er faste og de elementer selv og loft moduler. Dette kan være lameller kassette plade, men hjemme gipsplader anvendes mest. Rammen består af lange ledende elementer, lister (i hjørnerne) og suspensioner, der er reguleret i højden. Da disse beslag er lavet af metal stænger eller tråd af tilstrækkelig tykkelse. Hvis loftet gipsplader er arkiveret, på den sidste fase af fremstillingen gips og maleri.

Udformningen af ​​det sænkede loft

Tension System er monteret harpun, kile eller cam på den måde udskrives monteret på alle sider af rummet. Til installation af PVC stof, rummet er opvarmet til 60-65 0C. PVC film efter afkøling trukket stram, og det viser glat, skinnende og smukke loft, ikke bange for vand og ikke absorbere lugte.

yderligere